Billede af boligen

Fortunvej 59

2920 CharlottenlundCharmerende halvanden plans villa med fantastisk lysindfald

Velkommen til Fortunvej 59, en smuk præmieret villa, som er tegnet af arkitekterne Plum og Ivsersen. Villaen har en fantastisk beliggenhed på den rigtige side af Fortunvej med sydvestvendt have. Denne ejendom er en sand perle, der kombinerer klassisk charme med nutidige opdateringer. Mere om boligen...

Plantegning

Kælder

Billede af kælder fra Fortunvej 59, 2920, Charlottenlund
Billede af stueplan fra Fortunvej 59, 2920, Charlottenlund

Mere om boligen

Indbydende Stue Med Naturligt Lys

Træd ind i en rummelig stue, hvor store, flotte grå skifersten pryder gulvet og skaber en fornemmelse af elegance og varighed. Det fantastiske lysindfald fra de velplacerede vinduer bader hvert hjørne i sollys, hvilket sikrer et livligt og indbydende rum hele dagen.

Oplev alle plan

Køkkenet, renoveret i 2018, er en model af elegance og funktionalitet. Med sit rene design og topmoderne udstyr tilbyder det et praktisk og stilfuldt rum til madlavning og forberedelse. Uden at dominere hjemmets sociale flow, står køkkenet som et selvstændigt højdepunkt, der komplementerer villaens samlede æstetik og komfort. I kælderen, som strækker sig over 107 kvadratmeter, åbner huset sig op med fem disponible rum, der tilbyder en verden af muligheder – fra hjemmekontor og hobbyrum til gæstesuiter eller et hjemmebiograf. Et praktisk bryggers fuldender kælderens faciliteter og understøtter husets daglige funktioner. Denne villa tilbyder således en fleksibel ramme, der kan tilpasses efter individuelle behov og ønsker.

Udendørs Liv På Sydvestvendt Terrasse

Udendørslivet på Fortunvej 59 er en sand fornøjelse med en stor sydvestvendt terrasse, der er badet i solskin det meste af dagen. Her er rigelig plads til både afslapning, leg og underholdning, hvilket gør det til det ideelle sted for familieaktiviteter og sociale sammenkomster. Haven udfolder sig i en generøs størrelse, der tilbyder en følelse af frihed og muligheder, mens terrassen er det perfekte sted at nyde de lyse timer under åben himmel.

Jyske Bank kan gøre dig klogere på din boligøkonomi

Billede af LokalBolig Charlottenlund
KontaktLokalBolig CharlottenlundJensløvsvej 1 , 2920 Charlottenlund
39 62 66 00

Ønsker du at sælge?

LokalBoligs mæglere kan skabe tryghed omkring salget af din bolig eller ejendom. Find ud af om LokalBolig er det rigtige valg for dig.

Læs mere om boligsalg

Boligens fakta

Sagsnr. 44-X0001211

Økonomi

Kontantpris10.980.000 kr.
Udbetaling550.000 kr.
Mdl. ejerudgifter7.312 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift62.926 kr.
Netto ekskl. ejerudgift51.022 kr.

Info

BoligtypeVilla
Boligareal156 m²
Grundareal788 m²
Kælderareal107 m²
Værelser inkl. stuer4
Etager2
Byggeår1950
EnergimærkeD

Andre bygninger

Integreret garage19 m²