Billede af boligen
Under salg

Pilesvinget 17

2700 BrønshøjLiebhaveri når det er bedst i første række til Utterslev Mose

På Pilesvinget 17 i Brønshøj finder I denne eksklusive funkisvilla, som har den absolut bedste beliggenhed i området med den smukkeste panoramaudsigt fra både stueplan og førstesalen til Utterslev Mose. Hele hjemmet er ombygget i 2022 med de bedste kvalitetsmaterialer, herunder er der nedgravet et nyt omfangsdræn. Der er gulvvarme overalt, og i forbindelse med renoveringen af førstesalen er der efterisoleret, så energimærkningen er kommet helt op på C. I stueplanet er der et værelse, et badeværelse og et køkken i åben forbindelse med spisestuen og stuen. Mens førstesalen byder ind med endnu et værelse, et gæstebadeværelse, en stue og et masterbedroom med egen garderobe og badeværelse. Den høje, anvendelige kælder rummer 75 kvadratmeter, og hertil har I vidunderlige udendørsarealer, hvor specielt den sydvendte baghave er unik for beliggenheden. Mere om boligen...

Plantegning

Stueplan

Billede af stueplan fra Pilesvinget 17, 2700, Brønshøj
Billede af 1. sal fra Pilesvinget 17, 2700, Brønshøj
Billede af kælder fra Pilesvinget 17, 2700, Brønshøj

Mere om boligen


Kompromisløse valg

Det er tænkt over hver eneste kvadratmeter i boligen, hvor sildebensparketgulve pryder i alle rum undtagen badeværelserne og kælderen. Akustiklofter sørger for den helt rigtige rumklang, og enorme vinduespartier lukker et gavmildt lysindfald ind og giver udsigt til de naturskønne arealer ved mosen. Hanstholm-snedkerkøkkenet er udført i en nordisk stil, hvortil alle skabsløsninger i resten af hjemmet stemmer flot overens. Dobbelte, franske døre adskiller køkkenet med spisestuen og stuen, og i stuen strømmer et uhindret dagslys ind fra syd, mens to havedøre fører direkte ud på den store træterrasse.

Udsigt og privatliv i højsæde

Med i alt tre gode værelser får I mange indretningsmuligheder, og drømmer I om flere værelser, er det oplagt at tage den indbydende kælder i brug, som også indeholder et bryggers. Fra de to altaner på førstesalen er der udsyn over vandet, så fra begge værelser kan I ligge i sengen og nyde udsigten. En fed detalje er tekøkkenet med opvaskemaskine på 1. salen. Det lækre masterbedroom har en rummelig garderobe og adgang til et badeværelse, som er udført med et lækkert interiør med glasafskærmet bruseniche, smukke fliser og messing armaturer.

Unik grund og beliggenhed

Mod nord og vest er der udsyn til Utterslev Mose, og mod syd har I en skøn have, som kun få matrikler på Pilesvinget kan bryste sig af. På den største altan oplever I Brønshøjs måske bedste udsigt, og her er god plads til at have gæster på besøg. Huset præsenterer sig særdeles elegant med et flot flisebelagt indgangsparti, der oplyses af PH-lamper og Toldbod fra Louis Poulsen, og den sydvendte, ugenerede baghave har både græsplæne og en stor træterrasse.

Jyske Bank kan gøre dig klogere på din boligøkonomi

Portræt af Michael H. Mårtensen
KontaktMichael H. MårtensenLokalBolig Brønshøj/Vanløse
26 36 43 55

Ønsker du at sælge?

LokalBoligs mæglere kan skabe tryghed omkring salget af din bolig eller ejendom. Find ud af om LokalBolig er det rigtige valg for dig.

Læs mere om boligsalg

Boligens fakta

Sagsnr. 17-X0001104

Økonomi

Kontantpris13.995.000 kr.
Udbetaling700.000 kr.
Mdl. ejerudgifter9.418 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift84.692 kr.
Netto ekskl. ejerudgift67.755 kr.

Info

BoligtypeVilla
Boligareal239 m²
Grundareal811 m²
Kælderareal75 m²
Værelser inkl. stuer6
Etager3
Byggeår1952
EnergimærkeC

Andre bygninger

Drivhus10 m²
Billede af set fra haven fra Pilesvinget 17, 2700, Brønshøj

Interaktiv tur

Plantegning, film og billeder

Billede af set fra vejen fra Pilesvinget 17, 2700, Brønshøj
Billede af udendørs fra Pilesvinget 17, 2700, Brønshøj
Billede af set fra haven fra Pilesvinget 17, 2700, Brønshøj
Billede af set fra vejen fra Pilesvinget 17, 2700, Brønshøj
Billede af gang fra Pilesvinget 17, 2700, Brønshøj
Billede af køkken fra Pilesvinget 17, 2700, Brønshøj

Virtuel tur

Gå på opdagelse i boligen