Billede af boligen
Solgt

Møllestensparken 5

3650 Ølstykke



Denne bolig er solgtLokalBolig Stenløse ApS

Villa med fantastisk beliggenhed og udsigt

Beliggenheden er fantastisk, og udsigten ud over åbne marker er fremragende i denne indflytningsklare etplansvilla fra 2005 i Ølstykke. Huset ligger perfekt for børnefamilien på en lukket vej med et fælles legeområde i midten. Indretningen passer ligeledes godt til familien med fire værelser og to badeværelser i separate soveafsnit, et bryggers og store opholdsmiljøer. Villaen emmer af kvalitet, og rundt om huset er der en ugeneret have, hvor I kan udnytte kvarterets ro. Endelig er der klargjort til elbil i den integrerede carport. Mere om boligen...

Plantegning

Billede af stueplan fra Møllestensparken 5, 3650, Ølstykke

Mere om boligen

Lyse samlingspunkter

Boligens hjerte er i det lyse køkken-alrum, som føles rummeligt, da der er loft til kip og et rigt lysindfald. Herinde er der et flot klinkegulv, et U-formet køkken samt et alrum, hvor langbordet kan placeres. Videre fortsætter samværet i opholdsstuen med afslapning i sofaen, mens I ser ud i haven.

Soveafsnittene

Forældrenes base er godt indrettet med to separate skabsvægge til garderoben, rigelig plads til dobbeltsengen og direkte adgang til et badeværelse en suite med badekar og bruseniche. Børnenes værelser ligger alle i tæt forbindelse med hinanden og med det andet badeværelse, som også har en muret bruseniche. De separate værelsesafdelinger gør morgenrutinen let for børnefamilien.

Haven

Bag huset er der fred og ro i den lukkede have. Her kan I se solen gå ned over de åbne markarealer på den anden side af hækken, mens I sidder på den vestvendte terrasse i læ af huset. Haven er anlagt i en stil, som I får let ved at holde. Foran huset er der en integreret carport.

Jyske Bank kan gøre dig klogere på din boligøkonomi

Portræt af Lauge S. Olsen
KontaktLauge S. OlsenLokalBolig Stenløse
20 66 96 04

Ønsker du at sælge?

LokalBoligs mæglere kan skabe tryghed omkring salget af din bolig eller ejendom. Find ud af om LokalBolig er det rigtige valg for dig.

Læs mere om boligsalg

Boligens fakta

Sagsnr. 07-X0000445

Info

BoligtypeVilla
Boligareal175 m²
Grundareal994 m²
Værelser inkl. stuer5
Etager1
Byggeår2005
EnergimærkeB

Andre bygninger

Integreret carport46 m²
Billede af udendørs fra Møllestensparken 5, 3650, Ølstykke
Billede af set fra haven fra Møllestensparken 5, 3650, Ølstykke
Billede fra Møllestensparken 5, 3650, Ølstykke
Billede fra Møllestensparken 5, 3650, Ølstykke
Billede af set fra haven fra Møllestensparken 5, 3650, Ølstykke
Billede af køkken fra Møllestensparken 5, 3650, Ølstykke

Virtuel tur

Gå på opdagelse i boligen