Billede af boligen

Bernstorfflund Alle 6B

2920 CharlottenlundPæn etplansbolig tæt på Bernstorffparken

Med en fantastisk beliggenhed tæt på Bernstorffparken og Jægersborg Allé ligger denne etplansejendom, som er easy living. Ejendommen ligger på en lille stikvej, så I vil opleve fred og ro på adressen. Boligen på 107 m2 er godt indrettet med to værelser, et badeværelse, et disponibelt rum og et stort opholdsmiljø, hvor den lyse stue og køkkenet er i åben forbindelse. Endelig er der en stor terrasse og en fantastisk have. Boligen kort fortalt Fantastisk beliggenhed Gåafstand til Bernstorffsparken Velindrettet etplansejendom Stor, flot terrasse Mere om boligen...

Plantegning

Billede af stueplan fra Bernstorfflund Alle 6B, 2920, Charlottenlund

Mere om boligen

Samlingspunktet

Fra entréen bliver I ledt direkte ind i opholdsmiljøet. Hele miljøet er belagt med et trægulv, og stuen får et rigt lysindfald fra syd. Det lyse rum har også en god størrelse, så I kan finde plads til sofaen og spisebordet. Det tosidede køkken er godt udnyttet og har emfang i loftet.

Gode værelser

De to værelser ligger for enden af fordelingsgangen. Trægulvet fra stuen går igen i værelserne, hvilket understreger boligens røde tråd. Tæt herved ligger badeværelset, som har en glasafskærmet bruseniche, en vaskemaskine og et badeværelsesmøbel under håndvasken, som matcher køkkenets stil.

Rigelig plads på terrassen

Den store terrasse vender mod øst, og dette føles som en forlængelse af huset på de varme dage. Terrassens størrelse er god, så loungemøblerne og havemøblerne kan have hver deres del af terrassearealet. Ud for terrassen er der en fin græsplæne, som bliver let at holde.

Jyske Bank kan gøre dig klogere på din boligøkonomi

Billede af LokalBolig Charlottenlund
KontaktLokalBolig CharlottenlundJensløvsvej 1 , 2920 Charlottenlund
39 62 66 00

Ønsker du at sælge?

LokalBoligs mæglere kan skabe tryghed omkring salget af din bolig eller ejendom. Find ud af om LokalBolig er det rigtige valg for dig.

Læs mere om boligsalg

Boligens fakta

Sagsnr. 44-X0001268

Økonomi

Kontantpris8.995.000 kr.
Udbetaling450.000 kr.
Mdl. ejerudgifter6.332 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift51.536 kr.
Netto ekskl. ejerudgift41.785 kr.

Info

BoligtypeVilla med ejerlejlighedsstatus
Boligareal107 m²
Værelser inkl. stuer3
Etager1
Byggeår1979
EnergimærkeE