Rækkehus

Fåreager 8

2680 Solrød Strand
Kontantpris4.295.000 kr.
Tjek boliglån
Mdl. ejerudgifter3.352 kr.
Boligareal110 m²
Grundareal219 m²
Værelser inkl. stuer4
EnergimærkeA2010
LokalBolig Køge ApS

Et hyggeligt hjem i moderne og lyse rammer

Leder I efter drømmehjemmet i Karlstrup Strand, så skal I se nærmere på dette fine rækkehus, som ligger tæt på vandet og Trylleskoven i et roligt og trygt område nær alle bekvemmeligheder. Her får I et totalt indflytningsklart hjem, hvor I blot skal pakke flyttekasserne ud, da alt står snorlige. Planløsningen råder over et indbydende køkken-alrum i åben forening med opholdsstuerne, mens I videre skal glæde jer til to gode og anvendelige værelser og et praktisk bryggers samt et meget rummeligt og pænt badeværelse med brus. Udenfor får I nogle dejlige terrasser på begge sider af huset, så I altid kan finde et spot under solens stråler. Der er også en carport, hvor bilen kan parkeres. Velkommen til Fåreager 8. Mere om boligen...

Plantegning

Billede af stueplan fra Fåreager 8, 2680, Solrød Strand

Mere om boligen

Lyse og indbydende opholdsrum

I får rigeligt med plads i opholdsrummene, som også må siges at være hjemmets hjerte. Her kommer I til at nyde mange rare stunder sammen med familie og venner. Sorte fliser pryder gulvet, som står i flot kontrast til de hvide vægge, mens lysindfaldet også er værd at bemærke. Køkkenet er tidløst og enkelt med hvide elementer, og spisebordet får sit spot i nærhed hertil. Den tilstødende stue har vinduespartier, der går fra gulv til loft, hvilket giver et herligt vue til haven.

Velindrettet planløsning med muligheder

Fra stuen er der adgang til to værelser, som begge har fornuftige og anvendelige størrelser. Udover soveværelset kan I indrette det øvrige værelselige præcis efter jeres behov, hvad enten I skal bruge et arbejdsværelse, et børneværelse eller et gæsteværelse. Badeværelset er anseeligt og er forsynet med mørke, changerende fliser på gulv og i brusenichen, mens der også er et brugbart badeværelsesmøbel.

Gårdhave med skønne solforhold

Når sommeren står for døren, vil I med rette trække ud i gårdhaven mod syd, hvor I kan opholde jer i mange timer under åben himmel. Der er anlagt fliser på hele arealet, hvilket sikrer jer minimalt vedligehold. Ved entréen er det ydermere muligt at arrangere et hjørne, hvor morgenkaffen kan nydes i private rammer med solens første stråler som selskab.

Jyske Bank kan gøre dig klogere på din boligøkonomi

Portræt af Nicolai Brikner
KontaktNicolai BriknerLokalBolig Køge
29 44 03 39

Ønsker du at sælge?

LokalBoligs mæglere kan skabe tryghed omkring salget af din bolig eller ejendom. Find ud af om LokalBolig er det rigtige valg for dig.

Læs mere om boligsalg

Boligens fakta

Sagsnr. 27-X0002216

Økonomi

Kontantpris4.295.000 kr.
Udbetaling215.000 kr.
Mdl. ejerudgifter3.352 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift24.687 kr.
Netto ekskl. ejerudgift19.780 kr.

Info

BoligtypeRækkehus
Boligareal110 m²
Grundareal219 m²
Værelser inkl. stuer4
Etager1
Byggeår2012
EnergimærkeA2010

Andre bygninger

Carport16 m²
Udhus4 m²
Billede fra Fåreager 8, 2680, Solrød Strand
Billede af indendørs fra Fåreager 8, 2680, Solrød Strand
Billede fra Fåreager 8, 2680, Solrød Strand
Billede af køkken fra Fåreager 8, 2680, Solrød Strand
Billede fra Fåreager 8, 2680, Solrød Strand
Billede fra Fåreager 8, 2680, Solrød Strand

Virtuel tur

Gå på opdagelse i boligen