Rækkehus

Margrete Bredsdorffs Vej 24

4000 Roskilde
Boligareal116 m²
Grundareal155 m²
Værelser inkl. stuer4
EnergimærkeA2015

Solgt

Denne bolig er solgtLokalBolig Roskilde ApS

Nyt eksklusivt rækkehusprojekt med unik beliggenhed og Roskilde Fjord som nabo

I finder de nye flotte 2 plans hus fra HusCompagniet på en fantastisk fantastisk placering i et lukket grønt og børnevenligt område og i gåafstand til fjorden. Arkitektonisk har HusCompagniet lagt vægt på en moderne nordisk arkitektur med stort lysindfald, minimal vedligeholdelse og en indretning der giver maximal udnyttelse af kvadratmeterne. Her er god plads til hele familien, med op til 4 værelser, 2 badeværelser samt et lyst og indbydende køkken/alrum i åben forbindelse med stuen. Etagerne forbindes med en lukket trapperum som giver mulighed for et tilhørende depot rum, samt et smukt lysindfald fra det medfølgende ovenlysvindue. Boligerne opføres i 6 forskellig planløsninger fra 115 m 2 op til 170 m 2, og passer derfor til både børnefamilier, par, singler og seniorer. Boligerne har alle udgang til en dejlig solrig terrasse i stueplan med rig mulighed for afslapning og grillhygge med familie og venner. Mere om boligen...

Plantegning

Billede af plantegning fra Margrete Bredsdorffs Vej 24, 4000, Roskilde

Mere om boligen

Boligerne opføres i kvalitetsmaterialer i en smuk mørk facade teglsten som fremhæver det skønne grønne område, samt store vinduespartier i træ/alu fra Rationel i Aura+ serien. Husene er energivenlige og opfylder alle krav til en moderne bolig med genvex-anlæg og gulvvarme både i stueplan og på 1 sal. Til boligen hører endvidere egen carport til en bil med tilhørende redskabsrum samt plads til cykelparkering.


Jyske Bank kan gøre dig klogere på din boligøkonomi

Billede af LokalBolig Roskilde
KontaktLokalBolig RoskildeKøbenhavnsvej 4 , 4000 Roskilde
46 32 32 42

Ønsker du at sælge?

LokalBoligs mæglere kan skabe tryghed omkring salget af din bolig eller ejendom. Find ud af om LokalBolig er det rigtige valg for dig.

Læs mere om boligsalg

Boligens fakta

Sagsnr. 22-X0001804

Info

BoligtypeRækkehus
Boligareal116 m²
Grundareal155 m²
Værelser inkl. stuer4
Etager2
Byggeår2023
EnergimærkeA2015