Billede af boligen

Rygårds Alle 5D

2900 HellerupFlot, velplaceret rækkehus i Hellerup

På en stille og fredelig beliggenhed i centralt i Hellerup, finder I dette nydelige og meget indbydende rækkehus med en velkomponeret rumfordeling og med en lys og stilren indretning. Ligeså findes pragtfuld solrig gårdhave og altan på 1. sal. Velkommen til.... Mere om boligen...

Plantegning

Stueplan

Billede af stueplan fra Rygårds Alle 5D, 2900, Hellerup
Billede af 1. sal fra Rygårds Alle 5D, 2900, Hellerup

Mere om boligen

Et markant opholdsrum

Hjemmet centrerer sig omkring det skønne opholdsrum, hvor stue og køkken er udført i forening. Ind gennem vinduerne og ovenlysvinduerne modtages et fremragende lysindfald, der i samspil med de flotte gulve og det elegante, hvide køkken skaber en sublim atmosfære.

Optimal pladsudnyttelse

Boligen er veldisponeret og alle kvadratmeter er udnyttet til fulde. Stueplanet afrundes af et gæstetoilet og et bryggers, og på overetagen giver den raffinerede fordelingsgang adgang til tre regulære værelser og et lækkert badeværelse med brus og dobbeltvask. Endelig har I altanen på førstesalen, der løber i hele boligens bredde.

Velkommen udenfor....

Fra foråret og frem til efteråret kan I rykke udenfor i den charmerende gårdhave, der er delvist overdækket og giver jer et skønt sted at tilbringe de solrige dage i læ. Gårdhaven er aflukket og kan arrangeres med havemøbler, grill og farverige blomsterkrukker og velduftende krydderurter.

Jyske Bank kan gøre dig klogere på din boligøkonomi

Billede af LokalBolig Hellerup
KontaktLokalBolig HellerupStrandvejen 130, c, 2900 Hellerup
39 62 66 00

Ønsker du at sælge?

LokalBoligs mæglere kan skabe tryghed omkring salget af din bolig eller ejendom. Find ud af om LokalBolig er det rigtige valg for dig.

Læs mere om boligsalg

Boligens fakta

Sagsnr. 13-X0001439

Økonomi

Kontantpris7.250.000 kr.
Udbetaling365.000 kr.
Mdl. ejerudgifter7.415 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift41.472 kr.
Netto ekskl. ejerudgift33.624 kr.

Info

BoligtypeRækkehus
Boligareal109 m²
Grundareal1.434 m²
Værelser inkl. stuer4
Etager2
Byggeår2011
EnergimærkeB