Rækkehus

Lyshøjsminde 53

2670 Greve
Leje pr. md.15.300 kr.
Boligareal124 m²
Grundareal142 m²
Værelser inkl. stuer4
AltanJa
LokalBolig Køge ApS

Boliger med plads til livet

Lyshøjsminde er vores velfungerende rækkehusområde i Tværhøjgård i Greve. Tæt på fri natur, shopping og indkøb har vi skabt et nyt levende område og en grøn bydel med fællesskaber og sikker skolevej. Og fordi livet ikke kun foregår i husene, men også omkring og imellem dem, har vi skabt rammerne for det gode naboskab. Der er både plads til kridtstreger på vejen og loppemarkeder på de grønne områder. Og i nabofællesskabet, Nærvær, kan du falde i snak med naboerne. I Lyshøjsminde er der rækkehuse i 1 og 2 plan. Din nybyggede, kubiksmarte bolig er veldisponeret og har et godt lysindfald. Når du åbner havedøren, træder du direkte ud på terrassen i din egen, lille have. I vores rækkehuse er alle rum udnyttet optimalt. Alt er gennemtænkt for at skabe boliger med god plads. Det gælder også i højden, hvor skabe og anden opbevaringsplads er integreret for at fylde og syne mindre. Mere om boligen...

Plantegning

Billede af anneks fra Lyshøjsminde 53, 2670, Greve

Mere om boligen

Rækkehusene i 1 plan har et ovenlysvindue i køkken-alrummet, og visse huse har udover carporten en ekstra p-plads. Vi har også forberedt til el-ladestander ved alle boligerne. Vand, el og varme afregner du selv direkte med din leverandør.

Jyske Bank kan gøre dig klogere på din boligøkonomi

Billede af LokalBolig Køge
KontaktLokalBolig KøgeTorvebyen 9 , 4600 Køge
56 63 03 39

Ønsker du at sælge?

LokalBoligs mæglere kan skabe tryghed omkring salget af din bolig eller ejendom. Find ud af om LokalBolig er det rigtige valg for dig.

Læs mere om boligsalg

Boligens fakta

Sagsnr. 27-X0002556

Økonomi

Leje pr. md.15.300 kr.
Depositum45.900 kr.
Forudbetalt leje15.300 kr.

Info

BoligtypeRækkehus
Boligareal124 m²
Grundareal142 m²
Værelser inkl. stuer4
Etager2
AltanJa
Husdyr tilladtJa
EnergimærkeA2015

Andre bygninger

Carport14 m²
Udhus5 m²