Rækkehus

Karlsvognen 18

7330 Brande
Kontantpris2.395.000 kr.
Tjek boliglån
Mdl. ejerudgifter1.368 kr.
Boligareal121 m²
Grundareal436 m²
Værelser inkl. stuer4
LokalBolig Brande ApS

Nyopført rækkehus i attraktivt område

Med nøgleord som højt til loftet, lyse omgivelser og lækre kvalitetsmaterialer får I fortrinlige rammer i dette fuldmurede rækkehus, som er under opførelse og forventes færdigt i foråret 2024. I kan glæde jer til tre værelser og et stort opholdsmiljø, der sikrer jer både privatliv og kvalitetstid med hinanden. Oveni har boligen Troldtekt-lofter og gulvvarme overalt. Udenfor venter en nem have med to terrasser. Læg dertil en skøn nærhed til hverdagens gøremål, og resultatet bliver en perfekt base for familielivet. Mere om boligen...

Plantegning

Billede af stueplan fra Karlsvognen 18, 7330, Brande

Mere om boligen

Boligens hjerterum

Boligens hjerterum er det store alrum med åben forbindelse mellem stuen og køkkenet, hvilket skaber en let og indbydende stemning, som forstærkes af den flotte loftshøjde og lysindfaldet. Oveni gør indretningen det muligt at prioritere samvær på tværs af madlavning og forskellige aktiviteter. Tilmed har stuen udgang til terrassen, som på harmonisk vis forener inde og ude.

Veldisponeret planløsning

Køkkenet byder på en smuk køkkenø og god opbevaringsplads, så bordpladerne er frie til madlavningen. Videre er der tre værelser, hvor I udover et soveværelse kan indrette jer med enten børneværelser, kontor eller hobbyrum. Endelig er der et badeværelse med en bruseniche og et bryggers med plads til vaskefaciliteterne.

Skønt udeliv

Udenfor kan I se frem til en dejlig, nem grund, som bliver det absolut foretrukne samlingspunkt i sommerhalvåret. Haven har en græsplæne til leg og aktiviteter i det fri, mens de to hyggelige terrasser indbyder til frokost under åben himmel. Som bonus er der en carport og et skur.

Jyske Bank kan gøre dig klogere på din boligøkonomi

Billede af LokalBolig Brande
KontaktLokalBolig BrandeStoregade 23 , 7330 Brande
97 18 01 00

Ønsker du at sælge?

LokalBoligs mæglere kan skabe tryghed omkring salget af din bolig eller ejendom. Find ud af om LokalBolig er det rigtige valg for dig.

Læs mere om boligsalg

Boligens fakta

Sagsnr. 53-X0000873

Økonomi

Kontantpris2.395.000 kr.
Udbetaling120.000 kr.
Mdl. ejerudgifter1.368 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift13.855 kr.
Netto ekskl. ejerudgift11.069 kr.

Info

BoligtypeRækkehus
Boligareal121 m²
Grundareal436 m²
Værelser inkl. stuer4
Etager1
Byggeår2024

Andre bygninger

Integreret carport27 m²
Integreret udhus16 m²
Integreret anden bygning14 m²