Rækkehus

Bygårdstræde 18P

2700 Brønshøj
Boligareal115 m²
Grundareal88 m²
Værelser inkl. stuer5
EnergimærkeA2020

Solgt

Solgt på 35 dageLokalBolig Brønshøj/Vanløse ApS

Boliger skabt med omtanke for dig og miljøet

Åbent hus i vores prøvebolig Skolesiden 20, 2700 Brønshøj – søndage kl. 12 til 13. Velkommen i det grønne Tingbjerg Tingbjerg er det perfekte sted for grillaftener mellem naboer, legeaftaler på græsbakkerne, bærjagt i fælleshaven og rolige stunder i naturen. Tingbjerghusene byder på velindrettede rækkehuse med egne terrasser omgivet af vilde buske og urtebede. Her får du plads til hele familien og du bor blot 15 minutter fra Rådhuspladsen, og har hermed nem forbindelse til Københavns pulserende byliv. Og lige rundt om hjørnet har du smukke naturoplevelser i Utterslev Mose og Vestvolden. Her kan alle de mange fugle fodres og beundres af små børne hænder og øjne. Tingbjerghusene er skabt med omtanke for dig og miljøet. Rækkehusene er nemlig Svanemærkede og ud over det står ejendommen til at få guld i bæredygtighedsordningen DGNB. Alt det er din garanti for at flytte ind i en fremtidssikret bolig, som er skabt med omtanke for miljøet. Her får du ikke bare en bolig, som du med stolthed kan kalde hjem, men også et udgangspunkt for livet, hvor det gode indeklima er fremelsket, med dit velbefindende i tankerne. Her er intet er overladt til tilfældighederne – hverken ude eller inde. Der er tænkt på det hele, så du kan nyde tilværelsen og skabe minder for livet i sunde og samvittighedsfulde omgivelser de næste mange år frem. Mere om boligen...

Plantegning

Billede af kælder fra Bygårdstræde 18P, 2700, Brønshøj

Mere om boligen

Kvalitetsboliger med familielivet i fokus. Boligens hjerte er det skønne køkken-alrum, hvor du har god plads til at samle familie og venner til hyggelige stunder. Se frem til at kokkerere lækre middage i dit helt nye køkken fra Svane, alt imens du nyder udsigten til det grønne. Køkkenet byder på hvidevarer fra blandt andet Siemens. Entre med adgang til gæstetoilet med vaskemaskine og tørretumbler. Køkken-alrummet er direkte i forbindelse med den store velindrettede stue, der skaber en helt særlig atmosfære. På førstesalen kan I trække jer tilbage og slappe af på de 4 værelser, som kan indrettes efter behov. På denne sal finder du også det store badeværelse med bruseniche. Du har mulighed for tilvalg af f.eks. gulve, fliser, ovenlysvindue osv.

Læs mere på https://tingbjerghusene.dk/>

Billede af LokalBolig Brønshøj/Vanløse
KontaktLokalBolig Brønshøj/VanløseFrederikssundsvej 185 , 2700 Brønshøj
38 80 98 10

Ønsker du at sælge?

LokalBoligs mæglere kan skabe tryghed omkring salget af din bolig eller ejendom. Find ud af om LokalBolig er det rigtige valg for dig.

Læs mere om boligsalg

Boligens fakta

Sagsnr. 17-X0001832

Info

BoligtypeRækkehus
Boligareal115 m²
Grundareal88 m²
Værelser inkl. stuer5
Etager2
Byggeår2025
EnergimærkeA2020