Lejlighed

Vilhelm Ehlerts Alle 19G, 3. 4

8800 Viborg
Leje pr. md.8.995 kr.
Aconto pr. md.500 kr.
Boligareal96 m²
Værelser inkl. stuer4
LokalBolig Viborg ApS

Byhaven VEA - Stilrene lejligheder nær byens puls

Attraktive lejeboliger med central placering I Banebyen bor du centralt i Viborg og er kun en kort gå- eller cykeltur fra alt, hvad du har brug for i hverdagen såsom indkøb, daginstitutioner, skoler og erhvervsuddannelser. Gågaderne med de mange butikker, restauranter og caféer er kun få minutter væk. Som du kan høre på navnet, bor du også tæt på banegården, hvorfra der er gode tog- og busforbindelser. Optimalt udnyttede 1-4 værelses lejligheder Ejendommen byder på 202 lyse og lækre boliger i Byhaven VEA herunder 138 lejligheder og 64 ungdomsboliger med varierende planløsninger med enten ét eller to værelser i størrelser fra 36-46 m2. Lejlighederne byder ligeledes på forskellige planløsninger med alt fra to til fire værelser og findes i størrelserne 51-97 m2. Mere om boligen...

Plantegning

Billede af plantegning fra Vilhelm Ehlerts Alle 19G, 3. 4, 8800, Viborg

Mere om boligen

Fælles for både lejligheder og ungdomsboliger er adgang til fælles parkering samt cykelparkering i gården. Derudover findes der et fælles grønt gårdmiljø mellem boligerne, som rummer flere grønne oaser. Alle boliger har desuden eget depotrum, som sikrer dig ekstra opbevaringsplads.

Lejligheden I boligens køkken-alrum får du rum til at sætte dit eget præg på indretningen med plads til både et langt spisebord og en hyggelig sofakrog. Her har du ikke brug for opvaskebaljen, for køkkenet er etableret med alt i hårde hvidevarer. I lejemålets soveværelse får du to faste garderobeskabe. De to andre værelser indeholder også hver sit faste skab og plads til en seng eller et skrivebord. Boligens badeværelse er ligesom resten af lejligheden opført i lyse og lækre kvalitetsmaterialer. Du får desuden egen vaskemaskine og tørretumbler, så du kan klare vasketøjet nemt og bekvemt. Med til lejligheden hører også en skøn altan, som kan danne rammen om timevis af udendørshygge. Her kan du eksempelvis placere et cafesæt, så du kan nyde en kop kaffe eller en god bog i den friske luft.

Jyske Bank kan gøre dig klogere på din boligøkonomi

Billede af LokalBolig Viborg
KontaktLokalBolig ViborgFarvervej 2, f, 8800 Viborg
86 40 88 00

Ønsker du at sælge?

LokalBoligs mæglere kan skabe tryghed omkring salget af din bolig eller ejendom. Find ud af om LokalBolig er det rigtige valg for dig.

Læs mere om boligsalg

Boligens fakta

Sagsnr. 48-X0002205

Økonomi

Aconto pr. md.500 kr.
Leje pr. md.8.995 kr.
Depositum26.985 kr.

Info

BoligtypeEjerlejlighed
Boligareal96 m²
Værelser inkl. stuer4
Etager4
Byggeår2022
ElevatorJa
Husdyr tilladtJa