Lejlighed

Vilhelm Ehlerts Alle 19D, 2. tv

8800 Viborg
Leje pr. md.8.600 kr.
Aconto pr. md.500 kr.
Boligareal89 m²
Værelser inkl. stuer3
AltanJa
LokalBolig Viborg ApS

Byhaven VEA - Stilrene lejligheder nær byens puls

Attraktive lejeboliger med central placering I Banebyen bor du centralt i Viborg og er kun en kort gå- eller cykeltur fra alt, hvad du har brug for i hverdagen såsom indkøb, daginstitutioner, skoler og erhvervsuddannelser. Gågaderne med de mange butikker, restauranter og caféer er kun få minutter væk. Som du kan høre på navnet, bor du også tæt på banegården, hvorfra der er gode tog- og busforbindelser. Optimalt udnyttede 1-4 værelses lejligheder Ejendommen byder på 202 lyse og lækre boliger i Byhaven VEA herunder 138 lejligheder og 64 ungdomsboliger med varierende planløsninger med enten ét eller to værelser i størrelser fra 36-46 m2. Lejlighederne byder ligeledes på forskellige planløsninger med alt fra to til fire værelser og findes i størrelserne 51-97 m2. Mere om boligen...

Plantegning

Billede af plantegning fra Vilhelm Ehlerts Alle 19D, 2. tv, 8800, Viborg

Mere om boligen

Fælles for både lejligheder og ungdomsboliger er adgang til fælles parkering samt cykelparkering i gården. Derudover findes der et fælles grønt gårdmiljø mellem boligerne, som rummer flere grønne oaser. Alle boliger har desuden eget depotrum, som sikrer dig ekstra opbevaringsplads.

Lejligheden I denne lejebolig træder du direkte ind i boligens entré, som leder over i køkken-alrummet. Her kan du indrette dig med både spisebords- og sofaområde, som indbyder til hyggeligt samvær. Lejlighedens store og lyse soveværelse er indrettet med tre faste skabe, så her bliver opbevaring ikke et problem. Uanset om du drømmer om et børneværelse, kontor eller hobbyrum, så har lejemålets andet værelse en god størrelse. Badeværelset er opført i lyse og enkle kvalitetsmaterialer, og her får du både egen vaskesøjle, bruseniche, toilet og håndvask. Fra stuen er der udgang til boligens egen altan eller terrasse, hvor du kan nyde de lyse forårs- og sommeraftener. Her kan du skabe din egen udendørsoase med dekorative blomster, velsmagende krydderurter eller et fint cafesæt.

Jyske Bank kan gøre dig klogere på din boligøkonomi

Billede af LokalBolig Viborg
KontaktLokalBolig ViborgFarvervej 2, f, 8800 Viborg
86 40 88 00

Ønsker du at sælge?

LokalBoligs mæglere kan skabe tryghed omkring salget af din bolig eller ejendom. Find ud af om LokalBolig er det rigtige valg for dig.

Læs mere om boligsalg

Boligens fakta

Sagsnr. 48-X0002015

Økonomi

Aconto pr. md.500 kr.
Leje pr. md.8.600 kr.
Depositum25.800 kr.

Info

BoligtypeEjerlejlighed
Overtagelsesdato1. maj 2024
Boligareal89 m²
Værelser inkl. stuer3
Etager1
Byggeår2022
AltanJa
ElevatorJa
Husdyr tilladtJa