Lejlighed

Vilhelm Ehlerts Alle 19B, st. tv

8800 Viborg
Leje pr. md.6.295 kr.
Aconto pr. md.500 kr.
Boligareal55 m²
Værelser inkl. stuer2
AltanJa
LokalBolig Viborg ApS

Byhaven VEA - Stilrene lejligheder nær byens puls

Attraktive lejeboliger med central placering I Banebyen bor du centralt i Viborg og er kun en kort gå- eller cykeltur fra alt, hvad du har brug for i hverdagen såsom indkøb, daginstitutioner, skoler og erhvervsuddannelser. Gågaderne med de mange butikker, restauranter og caféer er kun få minutter væk. Som du kan høre på navnet, bor du også tæt på banegården, hvorfra der er gode tog- og busforbindelser. Optimalt udnyttede 1-4 værelses lejligheder Ejendommen byder på 202 lyse og lækre boliger i Byhaven VEA herunder 138 lejligheder og 64 ungdomsboliger med varierende planløsninger med enten ét eller to værelser i størrelser fra 36-46 m2. Lejlighederne byder ligeledes på forskellige planløsninger med alt fra to til fire værelser og findes i størrelserne 51-97 m2. Mere om boligen...

Plantegning

Billede af plantegning fra Vilhelm Ehlerts Alle 19B, st. tv, 8800, Viborg

Mere om boligen

Fælles for både lejligheder og ungdomsboliger er adgang til fælles parkering samt cykelparkering i gården. Derudover findes der et fælles grønt gårdmiljø mellem boligerne, som rummer flere grønne oaser. Alle boliger har desuden eget depotrum, som sikrer dig ekstra opbevaringsplads.

Lejligheden I lejlighedens ene ende finder du det stilrene køkken-alrum, som er opført i tidløse kvalitetsmaterialer med alt i hårde hvidevarer. I åben forbindelse med køkken-alrummet er lejlighedens stue, hvor du har plads til både spisebord og sofaområde, hvilket indbyder til samvær og hyggelige aftener med god mad. I lejlighedens anden ende finder du soveværelset, som inkluderer et fast garderobeskab og plads til en dobbeltseng. Fra soveværelset er der direkte udgang til lejlighedens terrasse, hvilket giver rummet et skønt lysindfald. Lejeboligens badeværelse er placeret centralt i lejligheden med indgang fra den lille gang mellem køkken-alrum og soveværelse. Det enkle og moderne badeværelse indeholder både bruseniche, toilet og håndvask. På badeværelset får du desuden egen vaskesøjle med både tørretumbler og vaskemaskine, så du nemt kan klare vasketøjet, når det passer dig. Til lejligheden hører egen terrasse, som er i naturlig forlængelse af lejeboligens soveværelse. Terrassen indbyder til udehygge, og her har du plads til både planter og et cafésæt, hvor du kan nyde solens stråler.

Jyske Bank kan gøre dig klogere på din boligøkonomi

Billede af LokalBolig Viborg
KontaktLokalBolig ViborgFarvervej 2, f, 8800 Viborg
86 40 88 00

Ønsker du at sælge?

LokalBoligs mæglere kan skabe tryghed omkring salget af din bolig eller ejendom. Find ud af om LokalBolig er det rigtige valg for dig.

Læs mere om boligsalg

Boligens fakta

Sagsnr. 48-X0002019

Økonomi

Aconto pr. md.500 kr.
Leje pr. md.6.295 kr.
Depositum18.885 kr.

Info

BoligtypeEjerlejlighed
Overtagelsesdato1. maj 2024
Boligareal55 m²
Værelser inkl. stuer2
Etager1
Byggeår2022
AltanJa
ElevatorJa
Husdyr tilladtJa