Lejlighed

Vilhelm Ehlerts Alle 15, 2. 2

8800 Viborg
Leje pr. md.4.295 kr.
Boligareal36 m²
Værelser inkl. stuer1
LokalBolig Viborg ApS

Byhaven VEA - Lave indflytningsomkostninger

VIBORG BANEBY - EN HELT NY BYDEL Attraktive lejeboliger med central placering I Banebyen bor du centralt i Viborg og er kun en kort gå- eller cykeltur fra alt, hvad du har brug for i hverdagen såsom indkøb, daginstitutioner, skoler og erhvervsuddannelser. Gågaderne med de mange butikker, restauranter og caféer er kun få minutter væk. Som du kan høre på navnet, bor du også tæt på banegården, hvorfra der er gode tog- og busforbindelser. Lejligheden Her træder du direkte ind i lejlighedens køkken-alrum, som indeholder plads til både et køkken- og stueområde. Du kan desuden indrette dig med et bord, som kan bruges til både lektielæsning eller hyggelige madaftener med vennerne. Lejlighedens stilrene badeværelse indeholder både toilet, håndvask og separat bruseniche. Mere om boligen...

Plantegning

Billede af plantegning fra Vilhelm Ehlerts Alle 15, 2. 2, 8800, Viborg

Mere om boligen

Her har du samtidig mulighed for at sætte vasketøjskurven, så du nemt og bekvemt kan holde orden på vasketøjet. Foruden egen lejlighed har du også adgang til et aktivitetshus. Her finder du blandt andet vaskefaciliteter i vaskeriet, så du let kan få styr på vasketøjet. Du får adgang til det etablerede grønne gårdmiljø, som er til fælles brug mellem boligerne. Her er plads til at nyde solens stråler eller måske rykke studielæsningen udenfor i de lune sommerdage.


Jyske Bank kan gøre dig klogere på din boligøkonomi

Billede af LokalBolig Viborg
KontaktLokalBolig ViborgFarvervej 2, f, 8800 Viborg
86 40 88 00

Ønsker du at sælge?

LokalBoligs mæglere kan skabe tryghed omkring salget af din bolig eller ejendom. Find ud af om LokalBolig er det rigtige valg for dig.

Læs mere om boligsalg

Boligens fakta

Sagsnr. 48-X0001872

Økonomi

Leje pr. md.4.295 kr.
Depositum8.590 kr.

Info

BoligtypeEjerlejlighed
Overtagelsesdato15. november 2023
Boligareal36 m²
Værelser inkl. stuer1
Etager1
Byggeår2022
ElevatorJa
Husdyr tilladtJa
EnergimærkeA2015