Lejlighed

Algadehaven 14

6950 Ringkøbing
Leje pr. md.6.500 kr.
Boligareal118 m²
Værelser inkl. stuer4
LokalBolig Ringkøbing

Stor 4 værelses centralt i Ringkøbing

Attraktiv lejebolig i Ringkøbings historiske bykerne. Drømmer du om at bo i en hyggelig by med gode indkøbsmuligheder og det bølgende hav tæt ved hoveddøren? Lejligheden er i to plan (1. og 2. sal) og indrettet med 3 soveværelser, stor stue, køkken og badeværelse. I Algadehaven i Ringkøbing finder du generelt flotte lejeboliger, der ligger centralt i den ældre og charmerende bykerne i Ringkøbing. Lejlighederne er med udsigt over smukke fællesområder. Her på adressen er der i alt 16 charmerende lejeboliger og nogle enkelte erhvervslejemål. Lejlighederne har enten 2, 3 eller 4 værelser, og størrelserne på boligerne varierer fra 59 kvm til hele 118 kvm. Der er plads til alle - både singler, par, børnefamilier og seniorer. Ejendommen har en smuk have, der fungerer som fællesområde for alle beboerne på adressen. Der er også et hyggeligt gårdareal til bygningen. Du skal heller ikke langt fra ejendommen, hvis du gerne vil spise noget lækkert mad fra ét af byens mange spændende spisesteder. Du skal ikke trave mange skridt, før du når den første specialbutik. Ringkøbing by tilbyder et væld af interessante specialbutikker. En gåtur på mindre end 10 minutter fører dig til den hyggelige havn, hvor du kan se de flotte lystbåde og nyde den friske luft. Har du børn, er der under to kilometer til skole og børnehaver. Mere om boligen...

Plantegning

Billede af alle plan (3x2) fra Algadehaven 14, 6950, Ringkøbing

Mere om boligen

Algadehaven er en charmerende ejendom, der er bygget med en klassisk rød murstensfacade, elegante hvide vinduer og gesimser langs tagfoden. Ejendommen harmonerer derfor smukt med de øvrige ældre byggerier i Ringkøbings gamle bykerne. Ved ejendommen er der rig mulighed for parkering af både bil og cykel. Her på adressen vil du helt sikkert kunne føle dig hjemme.

Jyske Bank kan gøre dig klogere på din boligøkonomi

Portræt af Mikkel Boje Middelhede
KontaktMikkel Boje MiddelhedeLokalBolig Ringkøbing
30 73 55 05

Ønsker du at sælge?

LokalBoligs mæglere kan skabe tryghed omkring salget af din bolig eller ejendom. Find ud af om LokalBolig er det rigtige valg for dig.

Læs mere om boligsalg

Boligens fakta

Sagsnr. 55-X0001284

Økonomi

Leje pr. md.6.500 kr.
Depositum19.500 kr.
Forudbetalt leje6.500 kr.

Info

BoligtypeEjerlejlighed
Boligareal118 m²
Værelser inkl. stuer4
Byggeår1877
EnergimærkeC