Lejlighed

Gl. Hobrovej 49F, 2. 15

8920 Randers NV
Leje pr. md.7.600 kr.
Boligareal69 m²
Værelser inkl. stuer2
AltanJa
LokalBolig Randers ApS

Toværelses lejlighed med skønt uderum

Nordly er for dig, der gerne vil bo i en ny lejlighed kun seks minutter fra Houmeden og den livlige bymidte i Randers. Her bor du i et roligt kvarter i Randers NV, hvor du har både indkøb, daginstitutioner, skoler og flere gode uddannelsessteder i nærområdet. Boligerne er således velegnede for både børnefamilier, studerende, seniorer og alle derimellem. I Nordly er i alt 132 arkitekttegnede lejligheder med velvalgte løsninger og stilrene detaljer. Boligerne er opført i lyse materialer med flotte laminatgulve i egetræslook og klinker på badeværelset. Der er gulvvarme i alle rum samt et luftrensende ventilationsanlæg, der sikrer et optimalt indeklima. Lejligheden: Det stilrene køkken-alrum ligger i åben forbindelse med stuen, og der strømmer lys ind fra det store vinduesparti i enden, der fører ud til din egen altan/terrasse. Mere om boligen...

Plantegning

Billede af plantegning fra Gl. Hobrovej 49F, 2. 15, 8920, Randers NV

Mere om boligen

I rummet er der fin plads til, at du kan indrette dig med spiseplads samt et sofaområde. Boligens soveværelse er dejligt rummeligt og har god plads til en dobbeltseng. Der er mulighed for opbevaring i det faste garderobeskab samt i det indbyggede depotrum. Badeværelset er opført i tidsløse materialer og indeholder alt, hvad du skal bruge: bruseniche, toilet, håndvask samt god plads til opbevaring af både håndklæder og toiletartikler. Dertil får du din egen vaskesøjle med vaskemaskine og tørretumbler. Du kan nyde en god kop kaffe på din egen overdækkede terrasse eller altan. Her er der fint plads til f.eks. et cafésæt eller krukker med diverse krydderurter og grøntsager.


Jyske Bank kan gøre dig klogere på din boligøkonomi

Billede af LokalBolig Randers
KontaktLokalBolig Randers Hospitalsgade 10, c, 8900 Randers C
78 70 70 76

Ønsker du at sælge?

LokalBoligs mæglere kan skabe tryghed omkring salget af din bolig eller ejendom. Find ud af om LokalBolig er det rigtige valg for dig.

Læs mere om boligsalg

Boligens fakta

Sagsnr. 60-X0000816

Økonomi

Leje pr. md.7.600 kr.
Depositum22.800 kr.

Info

BoligtypeEjerlejlighed
Overtagelsesdato1. oktober 2024
Boligareal69 m²
Værelser inkl. stuer2
Etager1
Byggeår2022
AltanJa
ElevatorJa
Husdyr tilladtJa
EnergimærkeA2020