Lejlighed

Gl. Hobrovej 49F, 1. 12

8920 Randers NV
Leje pr. md.8.800 kr.
Boligareal84 m²
Værelser inkl. stuer4
AltanJa
LokalBolig Randers ApS

Fireværelses lejlighed med altan

Nordly er for dig, der gerne vil bo i en ny lejlighed kun seks minutter fra Houmeden og den livlige bymidte i Randers. Her bor du i et roligt kvarter i Randers NV, hvor du har både indkøb, daginstitutioner, skoler og flere gode uddannelsessteder i nærområdet. Boligerne er således velegnede for både børnefamilier, studerende, seniorer og alle derimellem. I Nordly er i alt 132 arkitekttegnede lejligheder med velvalgte løsninger og stilrene detaljer. Boligerne er opført i lyse materialer med flotte laminatgulve i egetræslook og klinker på badeværelset. Der er gulvvarme i alle rum samt et luftrensende ventilationsanlæg, der sikrer et optimalt indeklima. Lejligheden: Det utroligt lækre køkken-alrum ligger i åben forbindelse med stuen og udgør et naturligt samlingspunkt i boligen. Mere om boligen...

Plantegning

Billede af plantegning fra Gl. Hobrovej 49F, 1. 12, 8920, Randers NV

Mere om boligen

Der kommer et flot lysindfald fra det store vinduesparti, der fører ud til din egen altan/terrasse og gør denne til en forlængelse af boligen. Boligens soveværelse er dejligt rummeligt og har god plads til en dobbeltseng. Der er mulighed for opbevaring i det faste garderobeskab. De to andre værelser har en god størrelse til f.eks. kontor, gæsteværelse eller børneværelse, og her finder du også et fast skab. Fra det ene af værelserne har du desuden adgang til et indbygget depotrum, som kan bruges til opbevaring. Badeværelset er opført i tidsløse materialer og indeholder alt, hvad du skal bruge: bruseniche, toilet, håndvask samt god plads til opbevaring af både håndklæder og toiletartikler. Dertil får du din egen vaskesøjle med vaskemaskine og tørretumbler. Du kan nyde en god kop kaffe på din egen terrasse eller altan. Her er der fint plads til f.eks. et cafésæt eller krukker med diverse krydderurter og planter. Derudover er uderummet et perfekt sted at stille barnevognen, da altanen/terrassen er overdækket og giver ly for regnen på grå dage.


Jyske Bank kan gøre dig klogere på din boligøkonomi

Billede af LokalBolig Randers
KontaktLokalBolig Randers Hospitalsgade 10, c, 8900 Randers C
78 70 70 76

Ønsker du at sælge?

LokalBoligs mæglere kan skabe tryghed omkring salget af din bolig eller ejendom. Find ud af om LokalBolig er det rigtige valg for dig.

Læs mere om boligsalg

Boligens fakta

Sagsnr. 60-X0000809

Økonomi

Leje pr. md.8.800 kr.
Depositum26.400 kr.

Info

BoligtypeEjerlejlighed
Overtagelsesdato1. juni 2024
Boligareal84 m²
Værelser inkl. stuer4
Etager1
Byggeår2022
AltanJa
ElevatorJa
Husdyr tilladtJa
EnergimærkeA2020