Lejlighed

Skt. Hans Gade 79, st. d

5000 Odense C
Leje pr. md.7.395 kr.
Aconto pr. md.700 kr.
Boligareal73 m²
Værelser inkl. stuer3
LokalBolig Odense City ApS

Godt disponeret 3 værelses - KUN 1 MÅNEDS DEPOSITUM

Om boligen: Træd ind i denne moderne lejlighed, der ikke blot er en bolig, men også en port til det pulserende liv ved Odense Havn. Beliggende tæt på havnen åbner denne unikke bolig op for en verden af maritime oplevelser, kulturelle begivenheder og en levende atmosfære. Den store stue er hjertet i lejligheden og den inviterer til afslapning og socialt samvær. De store vinduer lader dagslyset strømme ind og skaber en lys og indbydende atmosfære. Stuens åbne koncept skaber en naturlig forbindelse til køkkenet, der er udstyret med moderne faciliteter og tilstrækkelig plads til kulinariske udfoldelser. Soveværelset er rummeligt og designet med fokus på komfort. Her kan du trække dig tilbage og nyde roen i dine private omgivelser. Det indbyggede skab giver rigelig opbevaringsplads og mere plads til at give rummet det personlige touch. Det mindre værelse, som nemt kan fungere som et hjemmekontor eller et ekstra værelse, tilbyder alsidighed og ekstra plads til personlige behov. Badeværelset er rummeligt og stilrent med en separat bruseniche. Der er god plads og mulighed for at udnytte pladsen til mere opbevaring. Mere om boligen...

Plantegning

Billede af loft fra Skt. Hans Gade 79, st. d, 5000, Odense C

Mere om boligen

Bemærk venligst, at billederne kan være fra en anden bolig, hvorfor indretning, beliggenhed og udsigt kan variere. Se plantegningen for indretningen af denne bolig.

Om ejendommen: Ejendommen byder på et skønt boligmiljø med 83 boliger, ideelt placeret mellem Odense Havn og det populære Skibhus-kvarter. Den åbne struktur af aktivitetsområdet omkring ejendommen skaber en indbydende atmosfære og inviterer beboerne til at nyde det livlige omgivende miljø.

Kort om området: Skt. Hans Gade ligger i et af Odenses mest attraktive kvarterer, nemlig Skibhuskvarteret. Her bliver du nabo til hyggelige caféer og masser af butikker. Området er en skøn blanding af nyt og gammelt, hvilket skaber en helt særlig atmosfære.

Du er kun et stenkast fra Odense midtby, hvor der er masser af liv. Nærområdet bugner af kulturelle tilbud som Storms Pakhus og H. C. Andersens Hus, der gør det til et spændende sted at bo. Samtidig får du rolige omgivelser og nærhed til dagligdagens nære aktiviteter.

Jyske Bank kan gøre dig klogere på din boligøkonomi

Billede af LokalBolig Odense City
KontaktLokalBolig Odense CityLæssøegade 15 , 5000 Odense C
31 59 57 00

Ønsker du at sælge?

LokalBoligs mæglere kan skabe tryghed omkring salget af din bolig eller ejendom. Find ud af om LokalBolig er det rigtige valg for dig.

Læs mere om boligsalg

Boligens fakta

Sagsnr. 49-X0002665

Økonomi

Aconto pr. md.700 kr.
Leje pr. md.7.395 kr.
Depositum7.395 kr.
Forudbetalt leje7.395 kr.

Info

BoligtypeEjerlejlighed
Overtagelsesdato1. maj 2024
Boligareal73 m²
Værelser inkl. stuer3
Etager1
Byggeår1933
EnergimærkeD