Lejlighed

Kragsbjergstrædet 2, st. 3

5000 Odense C
Leje pr. md.9.295 kr.
Aconto pr. md.700 kr.
Boligareal74 m²
Værelser inkl. stuer3
LokalBolig Odense City ApS

Godt disponeret 3-værelses i Odense C - KUN 1 måned leje i depositum

Om boligen: Denne skønne lejlighed beliggende i Odense C har den rette balance mellem ro og det travle byliv. En velfungerende planløsning er med til at skabe en god opdeling af lejligheden med aflukket køkken og stue, som fungerer som samlingspunktet i lejligheden. Du får et køkken med god plads til at udfolde den gastronomiske lyst eller mulighed for placering af spisebord. Den store stue giver gode muligheder for indretning, hvor der både er plads til spisestation samt sofaafdeling. Fra stuen har man adgang til det rummelige badeværelse med separat bruseniche. Det ene soveværelse ligger for enden af stuen med et stort vindue, så man får dejligt med lys ind. Det andet har indgang fra køkkenet også med dejligt lysindfald. I stuen har man også nedgang til et ekstra disponibelt rum i underetagen, hvor man har udgang til p-pladsen. Mere om boligen...

Plantegning

Billede af nederste plan fra Kragsbjergstrædet 2, st. 3, 5000, Odense C

Mere om boligen

Bemærk venligst, at billederne kan være fra en anden bolig, hvorfor indretning, beliggenhed og udsigt kan variere. Se plantegningen for indretningen af denne bolig.

Om ejendommen: Ejendommen rummer 42 charmerende lejeboliger med 2 til 3 værelser, fordelt på 44 og 76 kvm. Ejendommen er opdelt i tre bygninger og har den fordelagtige beliggenhed tæt på lokale indkøbsmuligheder. Til ejendommen hører en skøn, fælles gård, hvor du kan møde dine naboer. Hvis du har dyr, har du også mulighed for at søge om husdyrtilladelse.

Kort om området: Her bor du i et attraktivt boligområde tæt på centrum og naturskønne områder. Du har letbanen lige ved siden af, hvilket giver dig nem adgang til Odense centrum, det populære Rosengårdscenter og Syddansk Universitet.

Området byder også på naturskønne områder, såsom Munkemose, hvor du kan nyde roen og de grønne omgivelser.

Jyske Bank kan gøre dig klogere på din boligøkonomi

Billede af LokalBolig Odense City
KontaktLokalBolig Odense CityLæssøegade 15 , 5000 Odense C
31 59 57 00

Ønsker du at sælge?

LokalBoligs mæglere kan skabe tryghed omkring salget af din bolig eller ejendom. Find ud af om LokalBolig er det rigtige valg for dig.

Læs mere om boligsalg

Boligens fakta

Sagsnr. 49-X0002640

Økonomi

Aconto pr. md.700 kr.
Leje pr. md.9.295 kr.
Depositum8.995 kr.
Forudbetalt leje8.995 kr.

Info

BoligtypeEjerlejlighed
Overtagelsesdato8. januar 2024
Boligareal74 m²
Værelser inkl. stuer3
Etager1
Byggeår1951
Husdyr tilladtJa
EnergimærkeC