Lejlighed

Kanslergade 30C, 1. tv

5000 Odense C
Leje pr. md.10.750 kr.
Boligareal105 m²
Værelser inkl. stuer3
AltanJa
LokalBolig Odense City ApS

Stor 3 værelses

Om boligen: Velkommen til denne fantastiske lejlighed, hvor hver detalje er omhyggeligt designet for at skabe den ultimative boligoplevelse. Ved indgangen mødes du af en åben entré, komplementeret med et fint indbygget skab, der giver plads til opbevaring af overtøj, sko og andre nødvendigheder. Det rummelige badeværelse er en oase af komfort med moderne faciliteter og stilfuld indretning. Her kan du fredeligt starte din morgen eller genoplade efter en lang dag, mens du nyder den luksuriøse atmosfære. Den store stue er hjertet i hjemmet med rigelig plads til både afslapning og underholdning. Fra stuen kan du nemt bevæge dig videre ind i det store soveværelse, der byder på endnu et rummeligt indbygget skab perfekt til at opbevare dine favoritoutfits og personlige ejendele. Det flotte køkken er en drøm for enhver madentusiast med moderne apparater og en elegant køkken-ø, der skaber et centralt samlingspunkt. Fra køkkenet fører en dør ind til et praktisk depotrum, hvor du finder plads til opbevaring af forråd, der gør hverdagens praktiske gøremål mere overskuelige. Det ekstra værelse ligger overfor køkkenet og fungerer godt som kontor eller ekstra soveværelse. Mere om boligen...

Plantegning

Billede af loft fra Kanslergade 30C, 1. tv, 5000, Odense C

Mere om boligen

Fra køkkenet har man også mulighed for at tage maden med ud og spise under den blå himmel. Med en altandør direkte fra køkkenet, bliver det ikke nemmere at tage madglæden videre. Fra stuen har du også udgang til den anden altan - det er med til at give stuen en naturlig balance af ude- og indelivet.

Bemærk venligst, at billederne kan være fra en anden bolig, hvorfor indretning, beliggenhed og udsigt kan variere. Se plantegningen for indretningen af denne bolig.

Om ejendommen: Ejendommen byder på lejemål med 3 eller 4 værelser, som varierer i størrelse fra 87 til 111 kvm. Hvis du har et kæledyr, kan du ansøge om at have det med dig i din nye lejlighed. Rundt om bygningerne er der dejlige grønne områder, og i ejendommens gårdrum finder du en helt ny legeplads.

Kort om området: Her kommer du til at bo lige ved letbanen, som hurtigt kan tage dig til Rosengårdscentret eller til Syddansk Universitet. Du behøver ikke gå langt for at handle, for der er indkøbsmuligheder tæt på. Her har du også spillehaller, klatreklub, fitnesscenter og crossfit center helt tæt på.

Jyske Bank kan gøre dig klogere på din boligøkonomi

Billede af LokalBolig Odense City
KontaktLokalBolig Odense CityLæssøegade 15 , 5000 Odense C
31 59 57 00

Ønsker du at sælge?

LokalBoligs mæglere kan skabe tryghed omkring salget af din bolig eller ejendom. Find ud af om LokalBolig er det rigtige valg for dig.

Læs mere om boligsalg

Boligens fakta

Sagsnr. 49-X0002792

Økonomi

Leje pr. md.10.750 kr.
Depositum32.250 kr.
Forudbetalt leje10.750 kr.

Info

BoligtypeEjerlejlighed
Boligareal105 m²
Værelser inkl. stuer3
Etager1
Byggeår2008
AltanJa
ElevatorJa
Husdyr tilladtJa
EnergimærkeA2010