Lejlighed

Østergade 51F, 2. tv

5000 Odense C
Leje pr. md.10.550 kr.
Boligareal97 m²
Værelser inkl. stuer2
LokalBolig Odense City ApS

Moderne og lys lejlighed - KUN 1 MÅNEDS DEPOSITUM

Om boligen: Velkommen til denne moderne og charmerende lejlighed centralt beliggende i hjertet af Odense! Denne bolig er designet med elegance og funktionalitet for øje og den tilbyder et ideelt hjem for dem, der søger stil og bekvemmelighed. Den åbne stue/køkken/alrum er hjertet af lejligheden og skaber en lys og indbydende atmosfære. Store vinduer i stuen lader sollyset strømme ind og fremhæver de moderne detaljer i indretningen. Køkkenet, der er udstyret med moderne apparater og stilfulde overflader, gør madlavning til en fornøjelse. Den åbne planløsning skaber et naturligt flow mellem stue og køkken og giver mulighed for sociale stunder under madlavningen eller afslappende aftener med venner. Lejligheden byder på to komfortable soveværelser, hvoraf det ene har en fransk altan, der tilføjer en ekstra dimension af lys og luftighed til rummet. Dette giver beboerne mulighed for at nyde frisk luft og udsigt uden at forlade deres private rum. Begge soveværelser er rummelige og indbydende skabt med fokus på komfort. Badeværelset er moderne og stilfuldt med moderne armaturer og flisegulve. Her kan du slappe af og pleje dig selv i et velindrettet rum. Mere om boligen...

Plantegning

Billede af loft fra Østergade 51F, 2. tv, 5000, Odense C

Mere om boligen

Bemærk venligst, at billederne kan være fra en anden bolig, hvorfor indretning, beliggenhed og udsigt kan variere. Se plantegningen for indretningen af denne bolig.

Om ejendommen: Denne moderne fireetagers ejendom i Odense C rummer i alt 86 lejligheder, som byder på 2 til 3 værelser og har en størrelse på 45-97 kvm.

Lejeboligerne er udstyret med moderne bekvemmeligheder, hvor størstedelen har både vaskemaskine og tørretumbler. For dem, der ikke har dette, er der fælles vaskerifaciliteter. I gården finder du legeplads og et skønt, grønt miljø.

Kort om området: Denne privilegerede beliggenhed placerer dig tæt på Odenses pulserende centrum og den charmerende gamle bydel. Med nærhed til H.C. Andersens Hus får du en unik mulighed for at opleve fortryllende litteraturhistorie næsten lige ved din dør.

I området ligger for eksempel også det prestigefyldte koncerthus ODEON samt Odense Å, der indbyder til afslappende gåture langs vandet.

Jyske Bank kan gøre dig klogere på din boligøkonomi

Billede af LokalBolig Odense City
KontaktLokalBolig Odense CityLæssøegade 15 , 5000 Odense C
31 59 57 00

Ønsker du at sælge?

LokalBoligs mæglere kan skabe tryghed omkring salget af din bolig eller ejendom. Find ud af om LokalBolig er det rigtige valg for dig.

Læs mere om boligsalg

Boligens fakta

Sagsnr. 49-X0002718

Økonomi

Leje pr. md.10.550 kr.
Depositum31.650 kr.
Forudbetalt leje10.550 kr.

Info

BoligtypeEjerlejlighed
Overtagelsesdato1. juni 2024
Boligareal97 m²
Værelser inkl. stuer2
Etager1
Byggeår2015
Husdyr tilladtJa
EnergimærkeA2010