Lejlighed

Rantzausbakke 54, 2. 3

8700 Horsens
Leje pr. md.8.528 kr.
Aconto pr. md.250 kr.
Boligareal76 m²
Værelser inkl. stuer2
AltanJa
LokalBolig Aarhus Vest ApS

Bygholm Have stor 2 vær. Lejl.

I Bygholm Have bor du i smukke, grønne omgivelser i cykelafstand til midtbyen. Du bor næsten som nabo til Horsens Golfklub samt naturstien mellem Horsens og Silkeborg. Dertil kommer Ulvedalen hvor du, på trods af navnet, kun skal kigge dig over skulderen efter rådyr og padder. Det er nemt at være pendler, hvis drømmejobbet eller studiet ligger i Aarhus eller Trekantområdet. Der går tog i begge retninger, cirka hvert kvarter. Har du bil, er motorvejen kun fem minutters kørsel fra Bygholm Have, hvorfra Aarhus eller Trekantområdet kan nås på kun 25 minutter. De veludførte lejligheder er tegnet i samarbejde med Sweco Architects, og der mangler ikke noget. Boligerne er opført i tidløse kvalitetsmaterialer med gulvvarme, ventilationsanlæg, fibernet og alt i hårde hvidevarer. Herved får du en bolig med minimalt vedligehold og faste lave udgifter. Mere om boligen...

Mere om boligen

Lejlighederne findes i størrelser fra 48-112 m2 med planløsninger, der fordeler sig på to til fire værelser. Stortset alle lejlighed har sin egen dejlige terrasse eller altan, hvor du kan invitere naboerne over på lækker grillmad og kolde drinks.

Lejligheden Lejligheden er opført med et stort og sammenhængende køkken-alrum og stue i ét. Køkkenet er placeret i midten af rummet og er opført i lyse kvalitetsmaterialer som giver et stilrent udtryk til boligen. I forlængelse af køkkenet er der god plads til at have et større spisebord stående, mens der på modsatte side af køkkenet er plads til at indrette en hyggelig stue. Fra alrummet har du direkte udgang til egen terrasse/altan med plads til cafésæt og blomsterkrukker. Boligen har et dejligt og luftigt soveværelse med god plads til en stor dobbeltseng. Soveværelset indeholder desuden to faste garderobeskabe. Lejlighedens badeværelse er opført i moderne materialer, og er indrettet med bruseniche, toilet, håndvask samt funktionel opbevaringsplads. Lejligheden har egen terrasse eller altan alt efter boligens placering. Dette gør det muligt at indrette et skønt udemiljø med havemøbler, blomster og en grill til de lunere dage.

Jyske Bank kan gøre dig klogere på din boligøkonomi

Billede af LokalBolig Aarhus Vest
KontaktLokalBolig Aarhus VestSilkeborgvej 245 , 8230 Åbyhøj
88 44 22 11

Ønsker du at sælge?

LokalBoligs mæglere kan skabe tryghed omkring salget af din bolig eller ejendom. Find ud af om LokalBolig er det rigtige valg for dig.

Læs mere om boligsalg

Boligens fakta

Sagsnr. 59-X0000928

Økonomi

Aconto pr. md.250 kr.
Leje pr. md.8.528 kr.
Depositum17.056 kr.

Info

BoligtypeEjerlejlighed
Overtagelsesdato15. januar 2024
Boligareal76 m²
Værelser inkl. stuer2
Etager1
AltanJa
ElevatorJa
Husdyr tilladtJa
EnergimærkeA2015