Lejlighed

Rantzausbakke 22, 1. tv

8700 Horsens
Leje pr. md.8.195 kr.
Aconto pr. md.250 kr.
Boligareal76 m²
Værelser inkl. stuer2
AltanJa
LokalBolig Aarhus Vest ApS

Stor 2 vær med altan

I Bygholm Have bor du i smukke, grønne omgivelser i cykelafstand til midtbyen. Du bor næsten som nabo til Horsens Golfklub samt naturstien mellem Horsens og Silkeborg. Dertil kommer Ulvedalen hvor du, pa° trods af navnet, kun skal kigge dig over skulderen efter ra°dyr og padder. Det er nemt at være pendler, hvis drømmejobbet eller studiet ligger i Aarhus eller Trekantområdet. Der ga°r tog i begge retninger, cirka hvert kvarter. Har du bil, er motorvejen kun fem minutters kørsel fra Bygholm Have, hvorfra Aarhus eller Trekantområdet kan na°s pa° kun 25 minutter. De veludførte lejligheder er tegnet i samarbejde med Sweco Architects, og der mangler ikke noget. Boligerne er opført i tidløse kvalitetsmaterialer med gulvvarme, ventilationsanlæg, fibernet og alt i ha°rde hvidevarer. Herved fa°r du en bolig med minimalt vedligehold og faste lave udgifter. Mere om boligen...

Plantegning

Billede af plantegning fra Rantzausbakke 22, 1. tv, 8700, Horsens

Mere om boligen

Lejlighederne findes i størrelser fra 48-112 m2 med planløsninger, der fordeler sig pa° to til fire værelser. Stortset alle lejlighed har sin egen dejlige terrasse eller altan, hvor du kan invitere naboerne over pa° lækker grillmad og kolde drinks.

Lejligheden Lejlighedens hjerte er det store og rummelige køkken-alrum, der ligger i åben forlængelse med stuen. Selve køkkenet er vinkelformet og giver en rumdelene effekt. Køkkenet er i flotte, lyse kvalitetsmaterialer og indeholder alt i hårde hvidevarer. Alrummet indeholder både plads til et spisebord samt mulighed for at indrette en hyggelig stue. Herfra er der desuden udgang til egen altan/terrasse. Boligens soveværelse ligger placeret med indgang fra stuen. I rummet er der god plads til at indrette sig med en dobbeltseng, og herudover er der desuden tre faste garderobeskabe. Glæd dig over et splinternyt og moderne badeværelse, der indeholder alt, hvad du har brug for; toilet, bruseniche, håndvask og gode opbevaringsløsninger. 

OBS: Billeder, visualiseringer og plantegninger er vejledende.

Jyske Bank kan gøre dig klogere på din boligøkonomi

Billede af LokalBolig Aarhus Vest
KontaktLokalBolig Aarhus VestSilkeborgvej 245 , 8230 Åbyhøj
88 44 22 11

Ønsker du at sælge?

LokalBoligs mæglere kan skabe tryghed omkring salget af din bolig eller ejendom. Find ud af om LokalBolig er det rigtige valg for dig.

Læs mere om boligsalg

Boligens fakta

Sagsnr. 59-X0001207

Økonomi

Aconto pr. md.250 kr.
Leje pr. md.8.195 kr.
Depositum16.390 kr.

Info

BoligtypeEjerlejlighed
Boligareal76 m²
Værelser inkl. stuer2
Etager1
Byggeår2022
AltanJa
ElevatorJa
Husdyr tilladtJa
EnergimærkeA2015