Lejlighed

Kirsten Munks Dal 2F, 1. tv

8700 Horsens
Leje pr. md.7.995 kr.
Boligareal79 m²
Værelser inkl. stuer3
AltanJa
LokalBolig Aarhus Vest ApS

Naturskøn beliggenhed - 3 vær med altan

Naturbyen Nørrestrand strækker sig over et kuperet areal på ca. 260.000 m2. Her er i alt 462 boliger, fordelt på både rækkehuse og etagebyggeri. Området er fyldt med grønne og blå rum, og den gennemgående tanke bag har været at skabe gode opholdssteder for områdets beboere såvel som for dyrelivet. Så når du trænger til frisk luft, kan du følge det spændende stisystem rundt mellem de forskellige typer af boliger og se, hvordan ikke kun arkitekturen men også landskabet og beplantningen ændrer karakter. På turen kan du også opleve den synlige regnvandshåndtering, der kommer til udtryk i slyngede vandløb, regnbede og søer. Til børnene er der en legeplads. Hverdagen i Naturbyen Nørrestrand er dejligt nem, da du bor i gåafstand til indkøb og i cykelafstand til skoler, daginstitutioner, hyggelige caféer og de mange kulturelle tilbud, som Horsens har at byde på. Du har knap tre kilometer ned til gågaden, og du kan dermed hurtigt komme ned til butikkerne og den aktive bymidte. Mere om boligen...

Plantegning

Billede af plantegning fra Kirsten Munks Dal 2F, 1. tv, 8700, Horsens

Mere om boligen

Lejlighederne opføres som to-og treværelses lejligheder i størrelser fra 69-89 m2. Fælles for alle lejlighederne er det store køkken-alrum, der ligger i åben forbindelse med stuen og udgør et naturligt samlingspunkt i boligen. Her er der et stort vinduesparti, der leder ud til en privat altan eller terrasse, og som lukker lys og luft ind i boligen.

Lejlighederne er indrettet med flotte laminatgulve i egetræslook samt klinker på badeværelset. Der er gulvvarme i alle rum samt et luftrensende ventilationsanlæg, der sikrer et optimalt indeklima. Med en nybygget bolig er der desuden et minimum af vedligehold, og du har faste lave udgifter, da boligerne er bygget efter de bedste energiklasser.

Billeder af boligen, interiør og udsigt er 3D-visualiseringer og skal ikke ses som den specifikke bolig.

Jyske Bank kan gøre dig klogere på din boligøkonomi

Billede af LokalBolig Aarhus Vest
KontaktLokalBolig Aarhus VestSilkeborgvej 245 , 8230 Åbyhøj
88 44 22 11

Ønsker du at sælge?

LokalBoligs mæglere kan skabe tryghed omkring salget af din bolig eller ejendom. Find ud af om LokalBolig er det rigtige valg for dig.

Læs mere om boligsalg

Boligens fakta

Sagsnr. 59-X0000937

Økonomi

Leje pr. md.7.995 kr.
Depositum23.985 kr.

Info

BoligtypeEjerlejlighed
Overtagelsesdato1. december 2023
Boligareal79 m²
Værelser inkl. stuer3
Etager1
Byggeår2022
AltanJa
Husdyr tilladtJa
EnergimærkeA2015