Lejlighed

Buchwalds Bro 9, 5. tv

8700 Horsens
Leje pr. md.9.347 kr.
Aconto pr. md.976 kr.
Boligareal90 m²
Værelser inkl. stuer3
AltanJa
LokalBolig Aarhus Vest ApS

3 værelses lejebolig ledig

Buchwalds Bro består af 2-, 3- og 4-værelses lejeboliger, som alle har et stort køkken-alrum som lejlighedens centrale element. Vælger du en 3- eller 4-værelses lejlighed får desuden flere store værelser med dejligt lysindfald. Her er der god plads til at indrette et lyst hjemmekontor med skrivebordsplads og ekstra opbevaring, dit eget hobbyrum med fantasifulde kreaprojekter, eller måske et hyggeligt børneværelse med et fint kig mod byen eller naturen langs åen. Buchwalds Bro er lejeboliger med god plads til at lade livets minder udfolde sig. Både de minder, der trækker dig ud af boligens hjerterum og ud i byens midte, og de minder, der opstår i din egen trygge hjemmezone. I de nyopførte lejligheder er der kælet for detaljerne med kvalitetsinteriør, en nordisk designlinje og store vinduespartier, der inviterer dagslyset ind i dit hjem. Mere om boligen...

Plantegning

Billede af kælder fra Buchwalds Bro 9, 5. tv, 8700, Horsens

Mere om boligen

Hvide vægge, indbyggede skabsløsninger, lyse trægulve og gulvvarme i alle rum, er alle bevidste designvalg, der giver lejligheden et eksklusivt touch.

I lejlighedens køkken-alrum er den hvide køkkenløsning fra HTH med til at understrege den lyse stemning af rummelighed og eksklusivitet. Med moderne løsninger som indbygningsovn, induktionsplade, opvaskemaskine og køle/fryseskab fra Electrolux får du en gennemført køkkendrøm.

På badeværelset får du også fornemmelsen af lys og rummelighed med hvide HTH skabsløsninger og en hvid bordplade med integreret vask, et flot Grohe armatur, væghængt toilet og lyse klinker fra gulv til loft.

Der hører også dørtelefon og elevator til Buchwalds Bro og foran ejendommen er der god plads til at parkere din cykel.

OBS; alle plantegninger, billeder og visualiseringer er vejledende.


Jyske Bank kan gøre dig klogere på din boligøkonomi

Billede af LokalBolig Aarhus Vest
KontaktLokalBolig Aarhus VestSilkeborgvej 245 , 8230 Åbyhøj
88 44 22 11

Ønsker du at sælge?

LokalBoligs mæglere kan skabe tryghed omkring salget af din bolig eller ejendom. Find ud af om LokalBolig er det rigtige valg for dig.

Læs mere om boligsalg

Boligens fakta

Sagsnr. 59-X0001152

Økonomi

Aconto pr. md.976 kr.
Leje pr. md.9.347 kr.
Depositum28.041 kr.
Forudbetalt leje9.347 kr.

Info

BoligtypeEjerlejlighed
Boligareal90 m²
Værelser inkl. stuer3
Etager1
Byggeår2021
AltanJa
ElevatorJa
EnergimærkeA2020