Lejlighed

Buchwalds Bro 4, 3. 4

8700 Horsens
Leje pr. md.7.900 kr.
Aconto pr. md.810 kr.
Boligareal75 m²
Værelser inkl. stuer2
AltanJa
LokalBolig Aarhus Vest ApS

Nyopført og svanemærket luksusbolig centralt i Horsens

På toppen af Horsens venter en nyopført og svanemærket luksusbolig med eksklusive liebhaverdetaljer, kvalitetsinteriør, en nordisk designlinje og imponerende vinduespartier, der inviterer dagslyset ind i dit hjem. Højloftede rum, hvide vægge, indbyggede skabsløsninger, walk-in, sildebensgulve i egetræ og gulvvarme i alle rum, er alle bevidste designvalg, der giver lejligheden et betagende, eksklusivt touch. Smukke designdetaljer, som skal matche den fænomenale udsigt, der møder dig, hver gang du kigger ud ad lejlighedens store vinduer. Lejlighedens centrale hjerte er det store, lyse køkken-alrum med en stilren, hvid køkkenløsning fra HTH, som er med til at understrege den lyse stemning af rummelighed og eksklusivitet. Med moderne løsninger som indbygningsovn, induktionsplade, opvaskemaskine og køle/fryseskab fra Electrolux får du en gennemført køkkendrøm med direkte udgang til altanens hyggelige udezone. Mere om boligen...

Plantegning

Billede af kælder fra Buchwalds Bro 4, 3. 4, 8700, Horsens

Mere om boligen

På badeværelset får du også fornemmelsen af lys og rummelighed med hvide HTH skabsløsninger og en hvid bordplade med integreret vask, et flot Grohe armatur, væghængt toilet og lyse klinker fra gulv til loft.


Jyske Bank kan gøre dig klogere på din boligøkonomi

Billede af LokalBolig Aarhus Vest
KontaktLokalBolig Aarhus VestSilkeborgvej 245 , 8230 Åbyhøj
88 44 22 11

Ønsker du at sælge?

LokalBoligs mæglere kan skabe tryghed omkring salget af din bolig eller ejendom. Find ud af om LokalBolig er det rigtige valg for dig.

Læs mere om boligsalg

Boligens fakta

Sagsnr. 59-X0000830

Økonomi

Aconto pr. md.810 kr.
Leje pr. md.7.900 kr.
Depositum23.700 kr.
Forudbetalt leje7.900 kr.

Info

BoligtypeEjerlejlighed
Overtagelsesdato1. juli 2023
Boligareal75 m²
Værelser inkl. stuer2
Etager1
Byggeår2021
AltanJa
EnergimærkeA2020

Andre bygninger

Integreret erhverv198 m²