Billede af boligen

Amalie Skrams Allé 6, st.

2500 ValbyFlot villalejlighed på attraktiv adresse i Valby

I stueplanet på en af de flotteste villaer på Amalie Skrams Allé i Valby finder I denne markante og karakteristiske villalejlighed, der foruden en yderst attraktiv beliggenhed tæt på hverdagens gøremål og grønne områder også byder på en veldisponeret planløsning. I får blandt andet to store opholdsrum og to værelser og ude venter en dejlig, privat have. Mere om boligen...

Plantegning

Stueplan

Billede af stueplan fra Amalie Skrams Allé 6, st., 2500, Valby
Billede af kælder fra Amalie Skrams Allé 6, st., 2500, Valby

Mere om boligen

Stuens fortrin

Hjemmet centrerer sig omkring den nydelige stue, som især kendetegnes af det rige lysindfald, der strømmer ind gennem de sprossede vinduer i karnappen. Herfra er der desuden udgang til haven. Den gode stemning understreges af den fine loftshøjde og de charmerende detaljer såsom den dekorative stuk.

En optimal rumfordeling

I tillæg til stuen indeholder lejligheden et pænt køkken, der præsenterer sig med hvide låger og skuffer, som videre ledsages af en elegant, mørk bordplade. Køkkenet flankeres af en spisestue, to værelser og et badeværelse med separat bruseniche. Det praktiske kan gemmes væk i kælderen, hvor der er to store disponible rum til opbevaring og et fælles tørrerum.

En skøn have

Forhaven hører til stuelejligheden, og her får I fortrinlige betingelser i hele den lune sæson. Kraftige hække afskærmer for indkig, så leg på plænen og afslapning på terrassen kan foregå under helt private forhold. Den vender mod syd, så sol er her masser af.

Jyske Bank kan gøre dig klogere på din boligøkonomi

Portræt af Kian Janus Jensen
KontaktKian Janus JensenLokalBolig Valby
22 64 75 74

Ønsker du at sælge?

LokalBoligs mæglere kan skabe tryghed omkring salget af din bolig eller ejendom. Find ud af om LokalBolig er det rigtige valg for dig.

Læs mere om boligsalg

Boligens fakta

Sagsnr. 08-X0001343

Økonomi

Kontantpris6.800.000 kr.
Udbetaling340.000 kr.
Mdl. ejerudgifter4.706 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift38.897 kr.
Netto ekskl. ejerudgift31.555 kr.

Info

BoligtypeIdeel anpart villa
Boligareal92 m²
Kælderareal92 m²
Værelser inkl. stuer4
Etager1
Byggeår1915
EnergimærkeF