Billede af boligen

Baunegårdsvej 26, st.

2820 GentofteSkøn villalejlighed med masser af plads

Denne nydelige villalejlighed i Gentofte kan lige nu blive jeres kommende hjem. Her kommer I til at bo i et roligt villakvarter tæt på alle bekvemmeligheder. Indenfor venter en lys og indbydende bolig fordelt over fire værelser, en havestue, et køkken-alrum og et badeværelse. Dertil er der en kælder med fælles vaskerum, tørrerum og et disponibelt rum. I får også en skøn terrasse og have. Boligen kort fortalt: - Velindrettet planløsning - Stort køkken-alrum - Fire værelser - Dejlig havestue - Solrig have og terrasse Mere om boligen...

Plantegning

Stueplan

Billede af stueplan fra Baunegårdsvej 26, st., 2820, Gentofte
Billede af kælder fra Baunegårdsvej 26, st., 2820, Gentofte
Billede af kælder fra Baunegårdsvej 26, st., 2820, Gentofte
Billede af stueplan fra Baunegårdsvej 26, st., 2820, Gentofte

Mere om boligen

Hjemmets centrale rum

Køkkenet smelter flot sammen med den aflange stue, hvilket giver jer et skønt alrum, hvor I kan samles. Her får I rigeligt plads til remedierne samt gode forhold for madlavningen, mens resten af rummet er indretningsvenligt med klassiske detaljer såsom stuk under loftet og flotte plankegulve. Stuen ligger i åben forbindelse til den indbydende havestue, som har en særlig atmosfære.

Plads til familien

Er I en familie med børn, er der i alt fire værelser at fordele mellem jer. De har varierende størrelser og højt til loftet og er nemme at arrangere, præcis som I ønsker det. Hertil er der et pænt badeværelse med separat brus. I kælderen er der fælles vaskerum, tørrerum og toilet samt et disponibelt rum til opbevaring.

Fantastisk have

I skal glæde jer til at nyde sommeren på den vestvendte terrasse, som I kan tilgå via havestuen. På terrassen er der sol fra eftermiddag til aften, og det er endda let at få plads til både loungesættet, grillen og havebordet. Græsplænen er ydermere hyggelig og velholdt.

Jyske Bank kan gøre dig klogere på din boligøkonomi

Billede af LokalBolig Gentofte
KontaktLokalBolig GentofteGentoftegade 34 , 2820 Gentofte
39 62 66 00

Ønsker du at sælge?

LokalBoligs mæglere kan skabe tryghed omkring salget af din bolig eller ejendom. Find ud af om LokalBolig er det rigtige valg for dig.

Læs mere om boligsalg

Boligens fakta

Sagsnr. 23-X0001101

Økonomi

Kontantpris7.995.000 kr.
Udbetaling400.000 kr.
Mdl. ejerudgifter6.782 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift45.876 kr.
Netto ekskl. ejerudgift37.195 kr.

Info

BoligtypeIdeel anpart villa
Boligareal135 m²
Kælderareal61 m²
Værelser inkl. stuer5
Etager1
Byggeår1912
EnergimærkeD

Andre bygninger

Integreret udestue28 m²