Helårsgrund

Lejbøllegårdvej 24

5953 Tranekær
Kontantpris245.000 kr.
Tjek boliglån
Mdl. ejerudgifter208 kr.
Grundareal1.350 m²
LokalBolig Rudkøbing ApS

Dejlig naturgrund nær vandet med udsigt til marker

I Lejbølle nær Tranekær på Langeland ligger denne skønne naturgrund på 1.350 kvadratmeter, hvor I nu får chancen for at opføre jeres nye hjem, sommerhus eller hvad I ellers drømmer om. Her kan I nyde de gode strande i nærheden, ligesom der også er fine fiskerimuligheder. Fra grunden får I en enestående udsigt til åbne marker, mens nabohusene med bindingsværk fuldender den idylliske stemning. Velkommen til Lejbøllegårdvej 24. Den lille landsby Lejbølle ligger cirka fire kilometer fra slotsbyen Tranekær, hvor Tranekær Slot toner frem omringet af den flotte natur med skov og sø, som er en fantastisk destination for lange gåture i det fri. Her finder I også slotsparken med de spændende kunstværker fra danske og internationale kunstnere, og i forårs- og sommermåneder er der mulighed for at spise frokost på Café Orangeriet i Tranekær. I kan ydermere se frem til den korte afstand til de glimrende badestrande på begge kyststrækninger, som tilmed er børnevenlige. Det nærmeste supermarked ligger i Snøde knap seks kilometer væk, og så kører bussen fem minutters gang herfra. Endelig er der under en halv time i bil til Rudkøbing med flere butikker og spisesteder. Mere om boligen...

Mere om boligen

Grunden placerer sig helt ideelt med kig til de langstrakte marker, som udfolder sig rundt om den lille landsby. Da der ikke er bopælspligt på Langeland, er muligheden for at opføre en flexbolig derfor rigtig god. Dermed kan I bruge jeres kommende hus på grunden efter behov, hvad end I drømmer om at slå jer ned på Langeland hele året eller have et fristed, hvor I kan koble af fra hverdagen i de pragtfulde omgivelser.

Alt i alt får I her en grund med mange muligheder og en idyllisk beliggenhed.

Jyske Bank kan gøre dig klogere på din boligøkonomi

Portræt af Melanie Granov
KontaktMelanie GranovLokalBolig Rudkøbing
28 83 56 81

Ønsker du at sælge?

LokalBoligs mæglere kan skabe tryghed omkring salget af din bolig eller ejendom. Find ud af om LokalBolig er det rigtige valg for dig.

Læs mere om boligsalg

Boligens fakta

Sagsnr. 58-X0000082

Økonomi

Kontantpris245.000 kr.
Udbetaling25.000 kr.
Mdl. ejerudgifter208 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift1.670 kr.
Netto ekskl. ejerudgift1.277 kr.

Info

BoligtypeHelårsgrund
Grundareal1.350 m²
Billede af set fra haven fra Lejbøllegårdvej 24, 5953, Tranekær
Luftfoto fra Lejbøllegårdvej 24, 5953, Tranekær
Billede af omgivelser fra Lejbøllegårdvej 24, 5953, Tranekær
Billede af omgivelser fra Lejbøllegårdvej 24, 5953, Tranekær
Billede af omgivelser fra Lejbøllegårdvej 24, 5953, Tranekær
Billede af omgivelser fra Lejbøllegårdvej 24, 5953, Tranekær

Virtuel tur

Gå på opdagelse i boligen