Helårsgrund

Ørbækvej 743

5220 Odense SØ
Kontantpris495.000 kr.
Tjek boliglån
Mdl. ejerudgifter1.067 kr.
Grundareal1.001 m²
LokalBolig Dalum-Hjallese ApS

Byg drømmeboligen i Birkum

I skønne omgivelser i et dejligt område i Birkum ligger denne byggegrund, hvor I nu kan opføre det hjem, som I altid har drømt om. Her bliver I placeret i et naturskønt område, hvor der er plads til friluftslivet, og på samme tid er der også nærhed til de fleste af dagligdagens gøremål. Jeres kommende adresse hedder Ørbækvej 743, og I får her gåafstand til Tingkærskolen, som er en folkeskole, der underviser til og med 9. klassetrin. Herudover vil en kort køretur også føre jer til både daginstitution, indkøb og togforbindelser. Endelig vil I også let kunne spadsere til Tarup-Davinde Naturområde, som er et friluftsområde, hvor der er mulighed for at sejle, svømme, fiske, overnatte, lave mad over bål såvel som gode ruter til gåturen, hvor I kan beundre omgivelser omkring jer. Her er det flade landskab gennem grusgravning forvandlet til et naturområde, hvor I finder flere rene grundvandssøer. På samme tid er der også anlagt parkeringspladser, bålsteder, stier og småveje, hvoraf nogle af dem er markeret som cykelruter. Mere om boligen...

Mere om boligen

I bliver her ejerne af en spændende byggegrund, hvor I kan opføre netop det hjem, som I altid har ønsket jer. Hvad enten I vil have et åbent opholdsrum til familietid, en opdelt forældre- og børneafdeling eller noget helt tredje, så er det kun jer selv der sætter grænserne for, hvad jeres fremtidige ejendom skal indeholde for at efterleve jeres behov.

Også udenfor er det jer selv der sætter rammerne for, hvad husets udearealer skal inkludere. I kan med fordel opføre en solrig terrasse med udsigt til de omkringliggende arealer, hvor havesættet stilles til de rolige og afslappende stunder.

Kan I se jer selv bo her? Så kontakt os allerede i dag for at høre mere.

Jyske Bank kan gøre dig klogere på din boligøkonomi

Portræt af Torsten Gram
KontaktTorsten GramLokalBolig Dalum-Hjallese
31 57 55 00

Ønsker du at sælge?

LokalBoligs mæglere kan skabe tryghed omkring salget af din bolig eller ejendom. Find ud af om LokalBolig er det rigtige valg for dig.

Læs mere om boligsalg

Boligens fakta

Sagsnr. 52-X0001946

Økonomi

Kontantpris495.000 kr.
Udbetaling25.000 kr.
Mdl. ejerudgifter1.067 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift3.353 kr.
Netto ekskl. ejerudgift2.602 kr.

Info

BoligtypeHelårsgrund
Grundareal1.001 m²
Luftfoto fra Ørbækvej 743, 5220, Odense SØ
Luftfoto fra Ørbækvej 743, 5220, Odense SØ
Luftfoto fra Ørbækvej 743, 5220, Odense SØ
Luftfoto fra Ørbækvej 743, 5220, Odense SØ
Billede af omgivelser fra Ørbækvej 743, 5220, Odense SØ
Luftfoto fra Ørbækvej 743, 5220, Odense SØ

Virtuel tur

Gå på opdagelse i boligen