Billede af boligen

Poppel Alle 7A

2840 Holte


Grund med drømmeplacering i Paradiskvarteret

På en af Holtes mest eftertragtede adresser i Paradiskvarteret har I nu mulighed for at bygge drømmehuset på denne byggegrund på 1.020 m2. Dette gør, at I ifølge lokalplanen kan bygge et hus på omkring 224 kvadratmeter og dertil kommer en eventuel garage eller andet type udhus. Grunden ligger trukket væk fra vejen, så I kommer til at bo relativt ugeneret i forhold til naboerne. Mere om boligen...

Mere om boligen

Børnevenligt område

Poppel Allé er en børnevenlig vej med godt naboskab, og for enden af vejen er der nærmest direkte adgang til Rude Skov. Der er ingen gennemkørsel på vejen, hvilket gør, at vejen er virkelig rolig. I er tæt på Søllerød Sø og Geels Skov, så naturen er en vigtig del af jeres nærmiljø. Ydermere er Holte en aktiv by med bibliotek, biograf, Holte Midtpunkt og idrætshal, så I kan også dyrke bylivet. I forhold til hverdagen har I Holte Station med S-tog og busforbindelser i cykelafstand, mens I kan gå til dagtilbud, skole og indkøb.

En sjælden mulighed

Den fine grund er indrammet af et raftehegn fra 2022 samt hegn mod naboerne på Pile Allé. Grunden har mange flotte træer, som I kan rydde efter behov, men I kan med fordel beholde de gamle æbletræer. Forestil jer at bygge en rummelig villa med store vinduespartier, som udnytter både lysindfaldet og udsigten til naturen på optimal vis. Udenfor kan I passende have en vestvendt terrasse at nyde solnedgangen fra. Køber skal selv afholde omkostninger til byggemodning af grunden, jord­bunds­un­der­sø­gel­se, herunder til­slut­nings-omkost­nin­ger. Lyder dette som muligheden, I har drømt om? Så kontakt os i dag.

Inspirationsmateriale

x

Jyske Bank kan gøre dig klogere på din boligøkonomi

Portræt af Kristian Kofoed
KontaktKristian KofoedLokalBolig Holte
69 13 28 40

Ønsker du at sælge?

LokalBoligs mæglere kan skabe tryghed omkring salget af din bolig eller ejendom. Find ud af om LokalBolig er det rigtige valg for dig.

Læs mere om boligsalg

Boligens fakta

Sagsnr. 28-X0001414

Økonomi

Kontantpris7.695.000 kr.
Udbetaling385.000 kr.
Mdl. ejerudgifter3.839 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift49.705 kr.
Netto ekskl. ejerudgift39.639 kr.

Info

BoligtypeHelårsgrund
Grundareal1.020 m²
Etager1
Billede fra Poppel Alle 7A, 2840, Holte
Billede fra Poppel Alle 7A, 2840, Holte
Billede fra Poppel Alle 7A, 2840, Holte
Billede fra Poppel Alle 7A, 2840, Holte
Billede fra Poppel Alle 7A, 2840, Holte
Billede fra Poppel Alle 7A, 2840, Holte

Virtuel tur

Gå på opdagelse i boligen