Billede af boligen

Lundekrog 3

3210 Vejby


Er du i Nice eller Tisvildeleje.... Kom op og mærk en helt unik atmosfære!

Sommerhuset, som stod færdig i 2019, rummer 133 indflytningsklare kvadratmeter fordelt på køkkenalrum, stue, 3 gode værelser og stort badeværelse. Der er direkte udgang til det hyggelige 200 m² terrassemiljø, haven og poolen fra alle rum. Luksus, luksus og ekstra luksus nydes ude ved sommerhusets saltvandspool der måler 12 x 4 meter (150 cm dyb). Poolen er betonstøbt og er opvarmet, så den kan bruges året rundt samt er der elektrisk tildækning af poolen. Sommerhuset er indrettet med omhu og med mange spændende detaljer. Herunder blandt andet gennemgående smukke polerede betongulve med gulvvarme, elektriske specialsyede gardiner, god loftshøjde, bio-pejs m.v. Et drømme sommerhus der er helårsanvendeligt og hvor man ikke ønsker at tage hjem fra... Mere om boligen...

Mere om boligen

Eksklusivt køkken og bademiljøer

Eksklusivt køkken i håndbørstet aluminium og med masser af tilvalg. Perfekt indretning med køkkenalrummet og stuen som hjertet i sommerhuset, hvorfra der er adgang til værelsesafdelingen, haven, poolen og den største terrasse, der vender stik syd. Badeværelset, der er stilfuldt udført, har flotte armaturer, dobbelt håndvaske, klassisk bademøbel, karbad, stort vinduesparti, dobbelt bruseniche, vandbåren gulvvarme - ligesom i resten af sommerhuset.

Perfekt indretning - Her er både plads til samvær og privatliv

Stort masterbedroom med masser af plads, god opbevaringsplads og med direkte kig og udgang til den toptjekkede terrasse. Endvidere er der 2 gode værelser, der begge har direkte udgang til den vestvendte terrasse. Her kan du se frem til hygge, afslapning og du kan roligt sænke skuldrene, når du træder indenfor. Alt er gennemtænkt ned til mindste detalje både inde og ude.

Bedste materialer og luksus i verdensklasse

Sommerhuset, der stod færdig i 2019, fremstår smagfuldt og præsentabel i sin stramme arkitektoniske stil med charmerende træbeklædning i vedligeholdelsesfrit Thermo fyr. Sommerhuset fascinerer med et arkitektonisk møde mellem det moderne udtryk og omkringliggende natur. Til sommerhuset hører et skur med god opbevaringsplads og teknik plads for poolen.

Jyske Bank kan gøre dig klogere på din boligøkonomi

Portræt af Martin Yde
KontaktMartin YdeLokalBolig Vejby
48 76 08 80

Ønsker du at sælge?

LokalBoligs mæglere kan skabe tryghed omkring salget af din bolig eller ejendom. Find ud af om LokalBolig er det rigtige valg for dig.

Læs mere om boligsalg

Boligens fakta

Sagsnr. 35-X0000938

Økonomi

Kontantpris8.500.000 kr.
Udbetaling425.000 kr.
Mdl. ejerudgifter4.295 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift50.120 kr.
Netto ekskl. ejerudgift39.811 kr.

Info

BoligtypeFritidshus
Boligareal133 m²
Grundareal1.200 m²
Værelser inkl. stuer5
Etager1
Byggeår1975

Andre bygninger

Udhus10 m²