Fritidshus

Timianvej 2

6990 Ulfborg
Kontantpris1.998.000 kr.
Tjek boliglån
Mdl. ejerudgifter3.287 kr.
Boligareal88 m²
Grundareal2.417 m²
Værelser inkl. stuer4
LokalBolig Holstebro ApS

Charmerende, stråtækt sommerhus i Vedersø Klit

I det smukke, vestjyske klitlandskab nær Søndervig ligger dette klassiske, ældre sommmerhus i halvandet plan og byder på ferieidyl med et stænk af luksus i form af spa og sauna. Huset ligger placeret i et sommerhusområde lige ned til Vestkysten og oser af sommerdrømme. Her får I blandt andet tre værelser, en rummelig stue, et køkken, to brusebadeværelser samt en stor, solrig og vestvendt terrasse. Velkommen til Timianvej 2. Huset er tilmeldt udlejning ved Esmark. Ved fuld udlejning i 2024 forventes huset at kunne give kr. 90.000 i lejeindtægt til ejer. Mere om boligen...

Plantegning

Billede af plantegning fra Timianvej 2, 6990, Ulfborg

Mere om boligen

Plads til hele familien

Sommerhuset passer så skønt ind i omgivelserne med sit stråtag, og indendørs er det holdt i klassisk stil med lyse rum med synlige, hvide bjælker. Her mødes stuen og køkkenet i en vinkel i det luftige opholdsrum, som har dobbelte døre ud mod terrassen. Køkkenet har hvide, tidløse elementer, og stuen inviterer til hygge.

Luksuriøs selvforkælelse

Hele huset emmer af, at I blot skal læne jer tilbage og nyde ferier og weekender, men den får lige et ekstra nøk opad, når I træder ind i udbygningen. Her kan I give den fuld gas på selvforkælelsen og virkelig slappe af i spabadet og saunaen. Inde i huset er der også et brusebadeværelse.

Tre hyggelige værelser

Der er plads til hele familien i dette hyggelige sommerhus, der byder på tre værelser. Det ene ligger placeret i stueetagen og har, ligesom opholdsmiljøet, skønne, synlige bjælker. De to andre er placeret i hver sin gavl på førstesalen, hvor al pladsen således er udnyttet til fulde.

Jyske Bank kan gøre dig klogere på din boligøkonomi

Portræt af Søren Saaby
KontaktSøren SaabyLokalBolig Holstebro
24 23 54 64

Ønsker du at sælge?

LokalBoligs mæglere kan skabe tryghed omkring salget af din bolig eller ejendom. Find ud af om LokalBolig er det rigtige valg for dig.

Læs mere om boligsalg

Boligens fakta

Sagsnr. 65-X0000068

Økonomi

Kontantpris1.998.000 kr.
Udbetaling100.000 kr.
Mdl. ejerudgifter3.287 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift11.913 kr.
Netto ekskl. ejerudgift9.477 kr.

Info

BoligtypeFritidshus
Boligareal88 m²
Grundareal2.417 m²
Værelser inkl. stuer4
Etager2
Byggeår1967