Fritidshus

Troldedalen 23

6950 Ringkøbing
Kontantpris3.198.000 kr.
Tjek boliglån
Mdl. ejerudgifter3.225 kr.
Boligareal99 m²
Grundareal1.349 m²
Værelser inkl. stuer4
LokalBolig Ringkøbing

Hyggeligt sommerhus med naturskøn udsigt i Søndervig

En smuk udsigt over landskabet, kølig rosévin på terrassen samt madlavning og samvær i det hyggelige alrum. Lyder det som en dejlig ferie? Så er dette sommerhus i Søndervig lige noget for jer. Her kan I glæde jer til tre værelser og et åbent alrum, der sikrer jer både privatliv og kvalitetstid med hinanden. Udenfor venter lækre terrasser og naturskønne omgivelser. Læg dertil en skøn nærhed til Vesterhavet og byens handelsliv, og resultatet bliver en hyggelig base for ferielivet. Velkommen til Troldedalen 23. Mere om boligen...

Plantegning

Stueplan

Billede af stueplan fra Troldedalen 23, 6950, Ringkøbing
Billede af anneks fra Troldedalen 23, 6950, Ringkøbing

Mere om boligen

Dejligt udeliv

Udenfor kan I se frem til en dejlig grund, som bliver et markant trækplaster i sommerhalvåret. Her er der lækre terrasser, som indbyder til frokost under åben himmel, mens det overdækkede areal gør det muligt at nyde udelivet i læ for sol og regn. Som bonus er der tilknyttet to redskabsrum.

Boligens hjerterum

Samlingspunktet er det store alrum med åben forbindelse mellem stuen og køkkenet, hvilket skaber en let og indbydende stemning, som forstærkes af lysindfaldet og loftet til kip. Det klassiske køkken byder på god opbevaringsplads, så bordpladerne er frie til madlavningen. Tilmed har stuen udgang til terrassen, som på harmonisk vis forener inde og ude.

De øvrige rum

Videre rummer boligen tre værelser, så her er rigelig plads til hele familien eller overnattende gæster. Endelig er der et badeværelse, som er særligt lækkert med en bruseniche til det hurtige morgenskyl, mens badekarret inviterer til ro og velværelse. Som bonus har badeværelset plads til vaskemaskinen, ligesom der adgang til en sauna.

Jyske Bank kan gøre dig klogere på din boligøkonomi

Portræt af Mikael Skaaning Sørensen
KontaktMikael Skaaning SørensenLokalBolig Ringkøbing
30 73 55 03

Ønsker du at sælge?

LokalBoligs mæglere kan skabe tryghed omkring salget af din bolig eller ejendom. Find ud af om LokalBolig er det rigtige valg for dig.

Læs mere om boligsalg

Boligens fakta

Sagsnr. 55-X0001105

Økonomi

Kontantpris3.198.000 kr.
Udbetaling160.000 kr.
Mdl. ejerudgifter3.225 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift18.866 kr.
Netto ekskl. ejerudgift15.009 kr.

Info

BoligtypeFritidshus
Boligareal99 m²
Grundareal1.349 m²
Værelser inkl. stuer4
Etager1
Byggeår1974