Nyhed
Fritidshus

Fjordstien 24

6950 Ringkøbing
Kontantpris2.178.000 kr.
Tjek boliglån
Mdl. ejerudgifter3.242 kr.
Boligareal70 m²
Grundareal288 m²
Værelser inkl. stuer4
LokalBolig Ringkøbing

Velbeliggende fritidshus i Lalandia Søndervig

Er I på jagt efter den base, der skal danne ramme om jeres ferier og weekendture i Lalandia Søndervig? Så skal I se nærmere på dette særdeles velholdte sommerhus fra 2021, som er særdeles velbeliggende tæt på Lalandia Centret. Huset har aldrig været tilmeldt udlejning. Velkommen til Lalandia Søndervig. Mere om boligen...

Plantegning

Billede af stueplan fra Fjordstien 24, 6950, Ringkøbing

Mere om boligen

Beliggende tæt på centret

Huset ligger meget tæt på centerbygningen og i gåafstand til feriebyen Søndervig, hvor der er aktiviteter for hele familien, bl.a. indkøbsmuligheder, spisesteder mv. Derudover er der kort afstand til det brusende Vesterhav. Det er nemt at parkere på arealerne foran huset, hvor I også finder ladestander til el-bilen. Huset er i 2023 blevet malet udvendigt. Bemærk også det praktiske skur og varmepumpen..

Opholdsmiljøet

Loft til kip og store vinduer sikrer det generøse lysindfald i opholdsrummet, som består af køkken-alrum og stue i forening. Her er et klassisk køkken klar til madlavningen, og det bliver en leg at servere både ved spisesektionen og på terrassen, som tilgås via havedøren. Et sofasæt er der også areal til.

For familien

Tre værelser og et badeværelse afrunder plantegningen, og der er således rig mulighed for at feriere her som familie eller flere hold venner. Værelserne har fine størrelser til det nødvendige, og på badeværelset med brus er der lavet plads til vaskesøjlen.

Jyske Bank kan gøre dig klogere på din boligøkonomi

Portræt af Mikael Skaaning Sørensen
KontaktMikael Skaaning SørensenLokalBolig Ringkøbing
30 73 55 03

Ønsker du at sælge?

LokalBoligs mæglere kan skabe tryghed omkring salget af din bolig eller ejendom. Find ud af om LokalBolig er det rigtige valg for dig.

Læs mere om boligsalg

Boligens fakta

Sagsnr. 55-X0001406

Økonomi

Kontantpris2.178.000 kr.
Udbetaling110.000 kr.
Mdl. ejerudgifter3.242 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift12.945 kr.
Netto ekskl. ejerudgift10.298 kr.

Info

BoligtypeFritidshus
Boligareal70 m²
Grundareal288 m²
Værelser inkl. stuer4
Etager1
Byggeår2021

Andre bygninger

Integreret udhus4 m²