Fritidshus

Plantagevænget 11

4500 Nykøbing Sj
Boligareal86 m²
Grundareal1.901 m²
Værelser inkl. stuer5

Solgt

Solgt på 25 dageLokalBolig Køge ApS

Skab uforglemmelige minder i Nyrup

Fuglene kvidrer, mens aftensolen sender lune stråler i jeres retning. Så skøn kan hver dag potentielt ende her på matriklen i Nyrup, hvor vi netop nu har fornøjelsen af at udbyde dette hyggelige sommerhus til salg. Den autentiske charme mærkes på tværs af samtlige kvadratmeter, som foruden huset på 74 kvadratmeter er der udover et virkelig godt anneks på 12 kvm. samt badeværelse i en selvstændig bygning . Som sidestykke til boligerne får I en forrygende grund på 1.901 kvadratmeter, hvor herlige terrasser flankeres af velvoksne, vældige trækroner. Velkommen til jeres kommende ferieparadis på Plantagevænget 11. Mere om boligen...

Plantegning

Stueplan

Billede af stueplan fra Plantagevænget 11, 4500, Nykøbing Sj
Billede af loft fra Plantagevænget 11, 4500, Nykøbing Sj
Billede af anneks fra Plantagevænget 11, 4500, Nykøbing Sj

Mere om boligen

En bid brød i en gylden morgenstund

Forestil jer en lun sommermorgen, hvor nybagt brød tirrer næsen, og et glas koldt juice forkæler smagsløgene. Det er blot ét af mange scenarier, som kan udspille sig på træterrassen. Her sidder I skønt for solen og med et langt kig over plænen, hvor børnene allerede har fået startet sprinkleren og leger med store smil plantet i ansigterne. På jeres havevandring kommer I forbi flere hyggelige, oplagte steder at stille cafésættet, og de mere praktiske aspekter sørger redskabsskure for.

Lad glæden boble over

Når I står udenfor og betragter huset, afgives der løfter om klassisk sommerhuscharme. Det er de sorte facader i kombination med hvide vinduespartier, der falder I jeres smag, og som I gør jeres entré indenfor, bobler glæden nærmest over. Her møder I nemlig et lyst og moderne interiør, som bejler til jer, der vil spendere fritiden med komforten i behold. Særligt det lækre fællesmiljø er en fryd for øjet. Bemærk i øvrigt de hårde hvidevarer, som er en del af køkkenet og monteret af en professionel elmontør.

Intet plads går til spilde

Find lommeregneren frem og læg de mange rum sammen. Resultatet kan I lide, for det giver jer mulighed for at invitere venner og familie over på besøg. I tillæg til værelserne og badeværelset under fritidshusets tag får I nemlig også et ganske genialt anneks, der med eget badeværelse i separat bygning er som skabt til teenageren og dennes venner eller måske børnenes bedsteforældre?

Jyske Bank kan gøre dig klogere på din boligøkonomi

Billede af LokalBolig Køge
KontaktLokalBolig KøgeTorvebyen 9 , 4600 Køge
56 63 03 39

Ønsker du at sælge?

LokalBoligs mæglere kan skabe tryghed omkring salget af din bolig eller ejendom. Find ud af om LokalBolig er det rigtige valg for dig.

Læs mere om boligsalg

Boligens fakta

Sagsnr. 27-X0002495

Info

BoligtypeFritidshus
Boligareal86 m²
Grundareal1.901 m²
Værelser inkl. stuer5
Etager1
Byggeår1972

Andre bygninger

Anneks i tilknytning til fritids- og sommerhus12 m²
Udhus4 m²
Billede fra Plantagevænget 11, 4500, Nykøbing Sj
Billede af køkken fra Plantagevænget 11, 4500, Nykøbing Sj
Billede fra Plantagevænget 11, 4500, Nykøbing Sj
Billede af stue fra Plantagevænget 11, 4500, Nykøbing Sj
Billede af spisestue fra Plantagevænget 11, 4500, Nykøbing Sj
Billede fra Plantagevænget 11, 4500, Nykøbing Sj

Virtuel tur

Gå på opdagelse i boligen