Fritidshus

Fenrisvej 9

3370 Melby
Kontantpris1.995.000 kr.
Tjek boliglån
Mdl. ejerudgifter2.350 kr.
Boligareal156 m²
Grundareal1.600 m²
Værelser inkl. stuer5
LokalBolig Halsnæs ApS

Plads til hele familien nær Liseleje

Dette store og lyse sommerhus har en fantastisk beliggenhed på en rolig vej i sommerhusområdet Melby Enghave. Her er I under 15 minutter på cykel fra sommerbyen Liseleje. Huset er til- og ombygget senest i 2007 af en familie, som brugte huset til helårsbeboelse. Vi har fået udfærdiget en alternativ plantegning, som inspiration til en værelsesfordeling, der tilgodeser sommerhuslivet med plads til overnattende familie og gæster. Mere om boligen...

Plantegning

Alternativ stueplan

Billede af alternativ stueplan fra Fenrisvej 9, 3370, Melby
Billede af stueplan fra Fenrisvej 9, 3370, Melby

Mere om boligen

Opholdsrummet

Det rummelige køkken-alrum med et helt fantastisk lysindfald fra ovenlysvinduerne er husets samlingspunkt. Her emmer det af familietid ved den knitrende brændeovn, mens I hygger omkring middagsbordet. Vi foreslår at inddrage det ene værelse til stue, så man får et stort, åbent og lyst opholdsrum, hvor samværet og hyggen er i centrum.

Værelser og badeværelser

Boligen rummer hele 4 store værelser, hvor det ene tilmed har stort walk-in-closet og et andet har dobbeltdøre ud til haven. Det bliver svært at finde favoritværelset, for de har alle noget særligt. Der bliver ikke lang kø til badeværelset, for huset har 2 af slagsen, hvoraf det ene tilmed er opdateret indenfor de seneste år i et moderne look. De mange kvadratmeter giver jer også det praktiske bryggers, som er en sjældenhed i de fleste sommerhuse.

Kom med udenfor

Den overdækkede træterrasse giver god mulighed for, at nyde mange skønne danske sommeraftener. Her kan i sidde længe ude og hygge mens aftenen og roen langsomt sænker sig - også når den stille sommerregn falder. Haven er lukket og meget nem af holde, så I bare kan slappe af, når I er i sommerhuset.

Jyske Bank kan gøre dig klogere på din boligøkonomi

Billede af LokalBolig Frederiksværk
KontaktLokalBolig FrederiksværkHillerødvej 2A , 3300 Frederiksværk
47 76 00 50

Ønsker du at sælge?

LokalBoligs mæglere kan skabe tryghed omkring salget af din bolig eller ejendom. Find ud af om LokalBolig er det rigtige valg for dig.

Læs mere om boligsalg

Boligens fakta

Sagsnr. 04-X0001916

Økonomi

Kontantpris1.995.000 kr.
Udbetaling100.000 kr.
Mdl. ejerudgifter2.350 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift11.855 kr.
Netto ekskl. ejerudgift9.383 kr.

Info

BoligtypeFritidshus
Boligareal156 m²
Grundareal1.600 m²
Værelser inkl. stuer5
Etager1
Byggeår1968