Nyhed
Fritidshus

Æ Gammel Havn 36

6960 Hvide Sande
Kontantpris1.798.000 kr.
Tjek boliglån
Mdl. ejerudgifter1.974 kr.
Boligareal35 m²
Værelser inkl. stuer2
LokalBolig Ringkøbing

Charmerende sommerhus tæt på Hvide Sande By

På Æ Gammel Havn 36 i Hvide Sande ligger der et rigtig hyggeligt sommerhus i den “gamle” og attraktive del af tyskerhavnen, og nu kan det blive jeres. Her kan I se frem til ferier i den dejlige by, som særligt summer af liv om sommeren. Selve huset vækker jeres begejstring, for det er nemlig lyst og indbydende med det åbne opholdsmiljø, et værelse, en hems og et badeværelse. Endelig vil I nyde den nye flotte terrasse. Huset er nymalet inde og ude, indenfor det seneste år. Sommerhuset er tilmeldt udlejning hos Esmark. Mere om boligen...

Plantegning

Stueplan

Billede af stueplan fra Æ Gammel Havn 36, 6960, Hvide Sande
Billede af Øverste plan fra Æ Gammel Havn 36, 6960, Hvide Sande

Mere om boligen

Nyd sommeraftenerne

Terrassen vender perfekt mod sydvest, så her er der dejlige forhold, når den står på grillmiddage under sommersolen. Udearealet er let at holde, hvilket frigiver tiden til bare at nyde livet. Ydermere er huset støbt på en solid fundament. Sommerhuset ligger helt ugenert og har fornuværende ingen beboelige naboer som det eneste hus på tyskerhavnen.

Herlighederne fortsætter

Det åbne opholdsmiljø har loft til kip, hvilket sammen med det fantastiske lysindfald sætter en virkelig dejlig rumfornemmelse. Køkkenet er stilrent i hvid, og i stuen kan I slå terrassedøren op og lade ude og inde smelte sammen. Det er også fra opholdsmiljøet, at der er adgang til hemsen.

Der er flere muligheder

Huset byder på et godt værelse, og samtidig skal I skæve til den pæne hems, når I skal i gang med at tænke i indretning. Endelig har I det rummelige badeværelse, som er udført med en bruseniche og et væghængt toilet.

Jyske Bank kan gøre dig klogere på din boligøkonomi

Billede af LokalBolig Ringkøbing
KontaktLokalBolig RingkøbingNygade 28, c, 6950 Ringkøbing
97 32 32 33

Ønsker du at sælge?

LokalBoligs mæglere kan skabe tryghed omkring salget af din bolig eller ejendom. Find ud af om LokalBolig er det rigtige valg for dig.

Læs mere om boligsalg

Boligens fakta

Sagsnr. 55-X0001434

Økonomi

Kontantpris1.798.000 kr.
Udbetaling90.000 kr.
Mdl. ejerudgifter1.974 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift10.686 kr.
Netto ekskl. ejerudgift8.500 kr.

Info

BoligtypeFritidshus
Boligareal35 m²
Værelser inkl. stuer2
Etager1
Byggeår2014

Andre bygninger

Integreret erhverv15 m²