Lejlighed

Vilhelm Ehlerts Alle 17G, 1. tv

8800 Viborg
Leje pr. md.7.995 kr.
Boligareal80 m²
Værelser inkl. stuer4
AltanJa
LokalBolig Viborg ApS

Byhaven VEA - Stilrene lejligheder nær byens puls

Attraktive lejeboliger med central placering I Banebyen bor du centralt i Viborg og er kun en kort gå- eller cykeltur fra alt, hvad du har brug for i hverdagen såsom indkøb, daginstitutioner, skoler og erhvervsuddannelser. Gågaderne med de mange butikker, restauranter og caféer er kun få minutter væk. Som du kan høre på navnet, bor du også tæt på banegården, hvorfra der er gode tog- og busforbindelser. Optimalt udnyttede 1-4 værelses lejligheder Ejendommen byder på 202 lyse og lækre boliger i Byhaven VEA herunder 138 lejligheder og 64 ungdomsboliger med varierende planløsninger med enten ét eller to værelser i størrelser fra 36-46 m2. Lejlighederne byder ligeledes på forskellige planløsninger med alt fra to til fire værelser og findes i størrelserne 51-97 m2. Mere om boligen...

Plantegning

Billede af plantegning fra Vilhelm Ehlerts Alle 17G, 1. tv, 8800, Viborg

Mere om boligen

Fælles for både lejligheder og ungdomsboliger er adgang til fælles parkering samt cykelparkering i gården. Derudover findes der et fælles grønt gårdmiljø mellem boligerne, som rummer flere grønne oaser. Alle boliger har desuden eget depotrum, som sikrer dig ekstra opbevaringsplads.

Lejligheden Køkken-alrummet er på alle måder lejlighedens hjerterum. Her får du plads til at indrette dig med et lækkert køkken- og stueområde, som kan danne rammen om madlavning og hyggeligt samvær med familien. Boligens rummelige soveværelse har to faste garderobeskabe med plads til opbevaring. Lejemålets to andre værelser er oplagte børneværelser, da begge inkluderer et fast skab og plads til en enkeltmandsseng. Badeværelset er holdt i lyse og moderne kvalitetsmaterialer, og med den praktiske vaskesøjle kan vasketøjet klares nemt og bekvemt. Ønsker du at nyde solens stråler udenfor, kan det gøres på den skønne altan eller terrasse. Lejemålene i stueplan har terrasse, mens boligerne fra første sal og opefter har altan. Med udgang direkte fra stuen er uderummet en naturlig forlængelse af boligen, hvor du kan skabe din egen udendørsoase.

Jyske Bank kan gøre dig klogere på din boligøkonomi

Billede af LokalBolig Viborg
KontaktLokalBolig ViborgFarvervej 2, f, 8800 Viborg
86 40 88 00

Ønsker du at sælge?

LokalBoligs mæglere kan skabe tryghed omkring salget af din bolig eller ejendom. Find ud af om LokalBolig er det rigtige valg for dig.

Læs mere om boligsalg

Boligens fakta

Sagsnr. 48-X0002024

Økonomi

Leje pr. md.7.995 kr.
Depositum23.985 kr.

Info

BoligtypeEjerlejlighed
Overtagelsesdato1. juni 2024
Boligareal80 m²
Værelser inkl. stuer4
Etager1
Byggeår2022
AltanJa
ElevatorJa
Husdyr tilladtJa
EnergimærkeA2015