Lejlighed

Erik Ejegods Vej 8, st. mf

8800 Viborg
Leje pr. md.6.850 kr.
Boligareal73 m²
Værelser inkl. stuer3
LokalBolig Viborg ApS

3 værelses lejlighed

Smukke lyse lejeboliger på særdeles attraktiv placering i Viborg Klippingshusene byder på to-, tre- og fireværelses lejligheder med altaner og små forhaver i den nye bydel Banebyen centralt i Viborg. Boligerne opføres i anden sals højde med alle moderne faciliteter. Her får man et hjem i et bynært område med al den komfort og lys, der er i et nyt byggeri og masser af smuk natur rundt om hjørnet. Her er blot 300 meter til Søndersø og lige så kort vej til Viborgs smukke gamle bymidte. Klippingshusene har både familieboliger og særligt indrettede seniorvenlige boliger. FAKTA: 144 lejeboliger to-, tre- og fireværelses lejligheder 69-100 kvadratmeter Priser fra 6.200 kr./mdr. Indflytning fra september 2020 Mere om boligen...

Plantegning

Billede af plantegning fra Erik Ejegods Vej 8, st. mf, 8800, Viborg

Mere om boligen

OMRÅDET Banebyen – Viborgs nye levende bydel Banebyen omdannes i disse år til en af Viborgs mest levende og spændende bydele. På det gamle industriområde syd for banegården opføres boliger, rækkehuse og daginstitutioner, dagligvarebutikker, ældrecenter, seniorboliger og landets mest moderne gymnasium. Den nye bydel, som ligger i den sydlige del af Viborg, vil blive et levende byrum med masser af aktiviteter omkranset af grønne arealer, gangstier og legeplads.

300 meter til Søndersø De 144 nye moderne lejeboliger opføres på Erik Ejegodsvej. Herfra er der blot 300 meter ned til Søndersø, hvor viborggensere kan nyde en gåtur langs vandet og udsigt til et af landets smukkeste naturområder. Her er oprindelig skov, sø og masser af frisk luft og uberørt natur.

Tag hærvejsbroen ind til Viborgs gamle bymidte Hærvejsbroen skaber en direkte forbindelse til Viborgs gamle bymidte. Her er både gang- og cykelsti, som giver mulighed for en gåtur fra Banebyen, forbi Midtbyens Gymnasium og videre til bibliotek og Viborgs smukke middelalderby.

Game streetmekka og nyt moderne gymnasium Banebyens industrielle arv bæres videre, og bydelen vil komme til at summe af liv. Kulturhuset Game streetmekka opføres med et hav af faciliteter for bevægelse og gadekunst. Skaterramper, parkour og streetmekka – alt, hvad der berører byens gadekultur. I nær forbindelse til Banebyen opføres Midtbyens Gymnasium, som vil blive et af landets mest moderne gymnasier. Her vil spændende arkitektur og nye undervisningstyper få gode rammer, ligesom områdets beboere vil få adgang til at bruge gymnasiets lokaler til foredrag og koncerter.

Svømmehal, bibliotek og plejehjem Med en bolig i Klippingshusene får man en beliggenhed, hvor de fleste aktiviteter er i gåafstand. Området byder på en gåtur til svømmehal og bibliotek, og for områdets seniorer opføres et helt nye ældrecenter. Alt er bundet sammen af grønne områder med cykel- og gangstier.

BYGGERIET/BOLIGERNE En kongelig arv Klippingshusene har fået deres navn fra en af Danmarkshistoriens mest kendte konger, Erik Klipping. Den danske konge blev myrdet af ukendte gerningsmænd i Finderup Lade i 1286, og han er i dag begravet i Viborg Domkirke. Efter landets sidste kongemord blev det karakteristiske 2,6 meter høje granitkors, Finderup Kors, rejst til minde om Erik Klipping.

Boliger til alle livets faser Klippingshusene, der udlejes af Pensionskassen PFA, opføres i lav boligbebyggelse til anden sal. Her er 144 lejligheder på mellem 69m2 og 100 m2. Lejlighederne er indrettet med planløsninger til to-, tre- og fireværelser. Det er boliger, der tilbyder en funktionel og smuk ramme for de fleste af livets faser. Fra det unge par, til børnefamilie og videre ind i seniorlivet. I disse boliger kan tilværelsen forandre sig, og der er plads til mangfoldighed.

Grønne haver, altaner og legeplads Viborg er kendt som en af landets smukkeste naturperler. Her er adgang til natur en selvfølge. Hver lejlighed på første og anden sal har direkte adgang fra stuen til egen altan, og boligerne i stueplan har egen flisebelagt terrasse. Altanerne er opført i galvaniseret stål med trægulv. Her kan døgnets lyse timer nydes i ro og fred. Mellem boligerne indrettes grønne fællesarealer med haver og legeplads. Alt er forbundet med cykel- og gangstier.

En smuk og komfortabel ramme om seniorlivet En del af Klippingshusene er opført med særlig indretning, tilpasset som seniorvenlige boliger. Her er brede dørkarme, større badeværelser, elevator til døren og let adgang til og fra boligen. I nær tilknytning ligger Viborgs nyopførte ældrecenter, ligesom læge og hospital er i nærheden. Her får man unik mulighed for at flytte ind i en bolig, hvor man kan blive, også når der er særlige behov.

INTERIØR

Funktionelt og enkelt med masser af lys De nybyggede lejligheder er tegnet efter den smukke skandinaviske tradition for enkelhed og masser af lys. Boligerne er indrettet som to-, tre- og fireværelses lejligheder. Her er hvidmalede vægge og lyse gulve i hvidlakeret eg. Med glaspartier ud mod altan eller terrasse får man som beboer en enkel og funktionel planløsning, der giver plads til fleksibel indretning.

Køkken i hvidt med skandinaviske standarder Langtidsholdbart, enkelt og lyst. Køkkenerne opføres med hvide elementer og låger fra HTH. Her er der med grebsfri låger skabt rene linjer, slidstyrke og lang levetid. Både når det kommer til design og brugsfunktion. Ovn fra Electrolux og induktionskogeplader samt køle/fryseskab fra WITT. Der er desuden installeret opvaskemaskine og emhætte med central ventilation på alle lejemål.

Badeværelser med vaskesøjle Principperne om rene linjer, slidstyrke og lang levetid går igen i design og brugsfunktion i badeværelse. Her er gulv og bruseniche i skiffergrå flisebelægning, der giver en enkel og elegant kontrast til det hvide interiør. Bruseniche er afskærmet med glas, og alle boliger har vaskesøjle med tørretumbler og vaskemaskine fra Electrolux.

Parkering i gadeplan Tilværelsen som beboer i Viborgs indre, kan fint kombineres med muligheden for egen bil. Der er adgang til parkering for alle lejemål på terræn.

Jyske Bank kan gøre dig klogere på din boligøkonomi

Billede af LokalBolig Viborg
KontaktLokalBolig ViborgFarvervej 2, f, 8800 Viborg
86 40 88 00

Ønsker du at sælge?

LokalBoligs mæglere kan skabe tryghed omkring salget af din bolig eller ejendom. Find ud af om LokalBolig er det rigtige valg for dig.

Læs mere om boligsalg

Boligens fakta

Sagsnr. 48-X0001696

Økonomi

Leje pr. md.6.850 kr.
Depositum20.550 kr.
Forudbetalt leje6.850 kr.

Info

BoligtypeEjerlejlighed
Overtagelsesdato15. juni 2023
Boligareal73 m²
Værelser inkl. stuer3
Etager1
Byggeår2021
EnergimærkeA2015