Billede af boligen
Nyhed

Valby Langgade 28, 2. th

2500 ValbyLejlighed med to altaner og perfekt placering

På en af Valbys bedste beliggenheder i smørhullet mellem naturen og centrums muligheder skal I nu se en lejlighed, der kombinerer flotte lysindfald med en gennemtænkt planløsning og en velholdt stand. Boligen akkompagneres af to altaner, og I har derfor gode muligheder for at opsøge enten sol eller skygge. Velkommen til Valby Langgade 28. Mere om boligen...

Plantegning

Billede af 2. sal fra Valby Langgade 28, 2. th, 2500, Valby

Mere om boligen

Et hjem i en god størrelse

Lejlighedens rummelighed kommer til sin fulde ret takket være en god planløsning. I hjertet af hjemmet finder I således en stor stue, der grænser direkte op til et lyst og lækkert køkken. Standen er velholdt, og stilen er nydelig med nøgleord såsom plankegulv, smukke fyldningsdøre og rå murstensvægge.

To værelser og et badeværelse

På det største af de to værelser er det muligt at få en frisk brise fra altandøren, og herinde er pladsen generelt så god, at I kan få plads til meget mere end dobbeltsengen og garderoben. Det samme rummelige tema fortsætter på badeværelset med brus og areal til vaskefaciliteterne. Hertil kommer en entré og et depotrum.

Træk udenfor på altanerne

Livskvaliteten som byboere får et nøk opad takket være de to altaner. Den ene tilgås fra køkkenet, og den anden fra stuen, og tilsammen giver de livet i lejlighed en ny dimension. Tag kaffen med udenfor og betragt byens leben eller det fine fællesareal.

Jyske Bank kan gøre dig klogere på din boligøkonomi

Billede af LokalBolig Valby
KontaktLokalBolig ValbyValby Langgade 142 , 2500 Valby
36 46 15 55

Ønsker du at sælge?

LokalBoligs mæglere kan skabe tryghed omkring salget af din bolig eller ejendom. Find ud af om LokalBolig er det rigtige valg for dig.

Læs mere om boligsalg

Boligens fakta

Sagsnr. 08-X0001440

Økonomi

Kontantpris4.500.000 kr.
Udbetaling225.000 kr.
Mdl. ejerudgifter5.274 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift25.794 kr.
Netto ekskl. ejerudgift20.923 kr.

Info

BoligtypeEjerlejlighed
Boligareal88 m²
Værelser inkl. stuer3
Etager5
Byggeår1935
AltanJa
ElevatorJa
EnergimærkeD