Ejerlejlighed

Frilands Allé 1, st. th

2500 Valby
Kontantpris4.250.000 kr.
Tjek boliglån
Mdl. ejerudgifter5.378 kr.
Boligareal97 m²
Værelser inkl. stuer3
EnergimærkeC
LokalBolig Valby ApS

Flot og velindrettet stuelejlighed

Centralt i Valby finder I denne treværelses stuelejlighed, som oven i det rummelige indre byder på en vestvendt altan. Lejligheden har mange nydelige detaljer såsom stukloft, rosetter og hjørnevinduer, der sørger for et rigt lysindfald. Planløsningen giver jer et soveværelse, en stor dobbeltstue, et spisekøkken og et flot badeværelse, og alle rum fremstår i pæn stand. Endelig er beliggenheden også god med overskuelig afstand til Spinderiet, hvor I kan lade jer friste af de spændende shoppingmuligheder. Mere om boligen...

Plantegning

Billede af stueplan fra Frilands Allé 1, st. th, 2500, Valby

Mere om boligen

Stemningsfulde stuer

Lejlighedens helt store styrke er opholdsrummene. De to sammenhængende stuer er forbundet af franske døre, som I kan lade stå åbne, og derved skabe en mulighed for at være sammen på tværs af aktiviteter. Den ene stue har vestvendte vinduer samt udgang til altanen, mens den anden er lyst op via hjørnevinduet, som er på ejendommens sydvestlige hjørne.

Praktisk og velindrettet

Hvor stuernes rummelighed gav gode betingelser for samværet, er det tydeligt, at praktikken i højere grad har været i fokus i køkkenet. Spisekøkkenet er godt indrettet med en U-formet arbejdsplads og bag halvøen er der plads til at spise i dagligdagen. Videre er der et lyst soveværelse og et badeværelse med en bruseniche.

Altanen og fællesarealet

I aftentimerne kan I åbne op til den vestvendte altan og slappe af med et glas vin, mens solen forsvinder ned bag områdets hustage. Altanen rummer let et cafésæt og grundet den tætte hæk ud til vejen, føles det privat at sidde herude. Rundt om ejendommen er der en anseelig græsplæne.

Jyske Bank kan gøre dig klogere på din boligøkonomi

Portræt af Mads Hedegaard
KontaktMads HedegaardLokalBolig Valby
31 23 20 05

Ønsker du at sælge?

LokalBoligs mæglere kan skabe tryghed omkring salget af din bolig eller ejendom. Find ud af om LokalBolig er det rigtige valg for dig.

Læs mere om boligsalg

Boligens fakta

Sagsnr. 08-X0001357

Økonomi

Kontantpris4.250.000 kr.
Udbetaling215.000 kr.
Mdl. ejerudgifter5.378 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift24.456 kr.
Netto ekskl. ejerudgift19.839 kr.

Info

BoligtypeEjerlejlighed
Boligareal97 m²
Værelser inkl. stuer3
Etager3
Byggeår1935
EnergimærkeC