Ejerlejlighed

Søtorvet 16, 1. 5

8600 Silkeborg
Kontantpris2.995.000 kr.
Tjek boliglån
Mdl. ejerudgifter2.836 kr.
Boligareal94 m²
Værelser inkl. stuer3
EnergimærkeA2015
LokalBolig Silkeborg ApS

Klar til indflytning

Søtorvets 8 bygninger ligger langs kanten af den naturskønne å. Arkitekturens detaljer og åbenhed er tænkt hele vejen rundt om de 8 punkthuse, der er placeret med stor afstand for at give masser af lys og luft til alle lejligheder. I alt rummer Søtorvet 286 lejeboliger og ejerlejligheder i seks forskellige størrelser fra 72-163 m2. Øverst oppe finder man de eksklusive penthouselejligheder med udgang til tagterrasse, men også alle øvrige boliger har store altaner med udsigt til den fantastiske natur omkring søen eller åen. Under den hævede bypark, og de 8 punkthuse, etableres Søtorvets eget P-hus med god plads til biler og cykler, samt et stort supermarked, der gør det nemt at få handlet ind og bragt varerne op med ejendommens elevator. Derudover får byparkens bund en urban kant med caféer og butikker, langs hele den ene side, der samtidig fungerer som afskærmning mod Christian 8.s Vej. Mere om boligen...

Mere om boligen

Indvendigt fortsætter fortællingen om lys, luft og natur. De store vinduespartier lader lyset strømme ind på de moderne detaljer, det eksklusive, hvide køkken med hårde hvidevarer fra Electrolux, for ikke at glemme de smukke egetræsgulve, der bringer naturen helt ind i stuen. Søtorvet er realiseringen af det komfortable liv med alt inden for rækkevidde.

Nærområdet vrimler med indkøbsmuligheder, shopping og byliv, men her kan man trække sig tilbage i sin private lejlighed, og nyde livet og udsigten til de skulpturelle tårne og det omgivende vand. Den sværeste beslutning bliver at vælge hvilket kig over by, vand eller natur, der skal udgøre dit daglige vinduesmaleri i stuen.

Jyske Bank kan gøre dig klogere på din boligøkonomi

Portræt af Stefan Remme Nielsen
KontaktStefan Remme NielsenLokalBolig Silkeborg
26 71 93 93

Ønsker du at sælge?

LokalBoligs mæglere kan skabe tryghed omkring salget af din bolig eller ejendom. Find ud af om LokalBolig er det rigtige valg for dig.

Læs mere om boligsalg

Boligens fakta

Sagsnr. 62-x0000035

Økonomi

Kontantpris2.995.000 kr.
Udbetaling150.000 kr.
Mdl. ejerudgifter2.836 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift17.202 kr.
Netto ekskl. ejerudgift13.693 kr.

Info

BoligtypeEjerlejlighed
Boligareal94 m²
Værelser inkl. stuer3
Etager1
Byggeår2022
EnergimærkeA2015