Lejlighed

Arresøvej 10B, 3. 2

8240 Risskov
Leje pr. md.5.900 kr.
Aconto pr. md.600 kr.
Boligareal42 m²
Værelser inkl. stuer1
AltanJa
LokalBolig Aarhus City ApS

1 værelses lejelejlighed ledig

I Arresøhave bliver der opført 117 kvalitetsboliger i et nyt, spændende bykvarter i Risskov, der er en af de mest attraktive beliggenheder i Aarhus Kommune. De moderne lejeboliger fordeler sig på 33-107 m2 og med 1-4 værelser. De 6 karréer er designet i varierende størrelser på 3-6 etager, hvilket giver bebyggelsen et dynamisk indtryk og indbyder til at livet kan udfolde sig mellem bygningerne. Arresøhaves 6 karréer bindes sammen til en helhed med de i alt 5 tagterrasser, der med trapper forbinder bygningerne med hinanden. I Risskov får du det bedste af alle verdener. Et bymiljø, der indbyder til ro og socialt nærvær med dine nærmeste – med kort vej til rekreative, grønne oaser og et dyp i havet. Alt sammen blot få kilometer fra Aarhus C. Mere om boligen...

Plantegning

Billede af stueplan fra Arresøvej 10B, 3. 2, 8240, Risskov

Mere om boligen

Boligen til den studerende, singlen eller det unge par I Arresøhave bliver der opført 117 kvalitetsboliger i et nyt, spændende bykvarter i Risskov, der er en af de mest attraktive beliggenheder i Aarhus Kommune. De moderne lejeboliger fordeler sig på 33-107 m2 og med 1-4 værelser. Variationen i boligerne og den gennemgående funktionelle indretning betyder, at der med garanti er en bolig, der matcher dine behov og dit sted i livet. Arresøhave henvender sig til dig, der er studerende, eller som lige har fundet din vej ud på arbejdsmarkedet. Det er både til dig, der er single, eller er en del af et boligsøgende par. Et hjem i rolige omgivelser med kort vej til alting I Risskov får du det bedste af alle verdener. Et bymiljø, der indbyder til ro og socialt nærvær med dine nærmeste – med kort vej til rekreative, grønne oaser og et dyp i havet. Alt sammen blot få kilometer fra Aarhus C.

Jyske Bank kan gøre dig klogere på din boligøkonomi

Billede af LokalBolig Aarhus C
KontaktLokalBolig Aarhus CÅboulevarden 11 , 8000 Aarhus C
88 44 22 11

Ønsker du at sælge?

LokalBoligs mæglere kan skabe tryghed omkring salget af din bolig eller ejendom. Find ud af om LokalBolig er det rigtige valg for dig.

Læs mere om boligsalg

Boligens fakta

Sagsnr. 41-X0001880

Økonomi

Aconto pr. md.600 kr.
Leje pr. md.5.900 kr.
Depositum17.700 kr.

Info

BoligtypeEjerlejlighed
Overtagelsesdato15. januar 2024
Boligareal42 m²
Værelser inkl. stuer1
Etager1
AltanJa