Billede af boligen

Løvstræde 12A, st.

8900 Randers CModerne istandsat lejlighed i Randers C

Velkommen til Løvstræde 12A, en fortryllende lejlighed beliggende i hjertet af Randers C. Med sin perfekte kombination af central beliggenhed og charmerende detaljer er dette hjem perfekt for bådesingler, par og små familier. Ved ankomst til lejligheden vil du straks blive imponeret over det flotte sildebensparket, der pryder gulvene. Dette er med til at skabe en atmosfære af elegance og stil, der går igen gennem hele boligen. Alt dette er sket ved en omfattende renovering i 2023, hvor der er blevet taget hensyn til de charmerende detaljer. Med sine 2 værelser og et stort køkken-alrum er der rigelig med plads til at skabe dit drømme hjem. Køkkenet er nyt og funktionelt, hvilket gør det ideelt til både madlavning og hyggelige samvær omkring spisebordet. Lejlighedens største træk er dens bekvemme beliggenhed. Mere om boligen...

Plantegning

Billede af alle plan (3x2) fra Løvstræde 12A, st., 8900, Randers C

Mere om boligen

Med sin nærhed til byen har du adgang til et væld af shopping muligheder, indkøb, hyggelige caféer, restauranter og offentlig transport lige udenfor døren. Du vil aldrig gå glip af de spændende begivenheder eller den pulserende atmosfære, som Randers har at byde på.

Til denne charmerende lejlighed er der en unik gårdhave! Om sommeren forvandles gårdhaven til en skøn oase, hvor man kan nyde solens stråler og lade sig forkæle af de mildere temperaturer. Her kan man finde havemøbler i alle afskygninger, der indbyder til afslapning, hygge og samvær med familie og venner. Når sommeren er forbi, bliver gårdhaven ikke blot liggende ubenyttet hen. Her finder man nemlig et praktisk alternativ - en privat parkeringsplads. Den resterende del af året kan man nemt og bekvemt parkere sin bil lige uden for døren i gårdhaven, hvilket er en sand luksus i en travl hverdag. Så hvis du leder efter en bolig, der kombinerer bekvemmelighed, charme og moderne renovering, så er Løvstræde 12A det ideelle valg for dig. Tøv ikke med at kontakte os og arranger en fremvisning –dette hjem vil ikke være tilgængeligt længe!


Moderne renovering

Ved ankomst til lejligheden vil du straks blive imponeret over det flotte sildebensparket, der pryder gulvene. Dette er med til at skabe en atmosfære af elegance og stil, der går igen gennem hele boligen. Alt dette er sket ved en omfattende renovering i 2023, hvor der er blevet taget hensyn til de charmerende detaljer.

God rumfordeling

Med sine 2 værelser og et stort køkken-alrum er der rigelig med plads til at skabe dit drømme hjem. Køkkenet er nyt og funktionelt, hvilket gør det ideelt til både madlavning og hyggelige samvær omkring spisebordet.

Anvendelig gårdhave

Til denne charmerende lejlighed er der en unik gårdhave! Om sommeren forvandles gårdhaven til en skøn oase, hvor man kan nyde solens stråler og lade sig forkæle af de mildere temperaturer. Her kan man finde havemøbler i alle afskygninger, der indbyder til afslapning, hygge og samvær med familie og venner. Når sommeren er forbi, bliver gårdhaven ikke blot liggende ubenyttet hen. Her finder man nemlig et praktisk alternativ - en privat parkeringsplads. Den resterende del af året kan man nemt og bekvemt parkere sin bil lige uden for døren i gårdhaven, hvilket er en sand luksus i en travl hverdag.

Jyske Bank kan gøre dig klogere på din boligøkonomi

Billede af LokalBolig Randers
KontaktLokalBolig Randers Hospitalsgade 10, c, 8900 Randers C
78 70 70 76

Ønsker du at sælge?

LokalBoligs mæglere kan skabe tryghed omkring salget af din bolig eller ejendom. Find ud af om LokalBolig er det rigtige valg for dig.

Læs mere om boligsalg

Boligens fakta

Sagsnr. 60-X0000638

Økonomi

Kontantpris998.000 kr.
Udbetaling50.000 kr.
Mdl. ejerudgifter2.050 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift5.824 kr.
Netto ekskl. ejerudgift4.622 kr.

Info

BoligtypeEjerlejlighed
Boligareal66 m²
Værelser inkl. stuer3
Byggeår1867
EnergimærkeC