Ejerlejlighed

Søndre Badevej 6A, 4. 9

4600 Køge
Kontantpris5.695.000 kr.
Tjek boliglån
Mdl. ejerudgifter3.907 kr.
Boligareal88 m²
Værelser inkl. stuer2
EnergimærkeA2015
LokalBolig Køge ApS

Skøn og moderne lejlighed med udsigt til Køge Bugt

På en ikke mindre end helt forrygende beliggenhed i Køge finder I denne fremragende lejlighed. Her er en imponerende udsigt over de blå, brusende bølger på vandet en af de væsentligste kendetegn, men også placeringen i forhold til Køges mange tilbud og muligheder er ideel. Boligen er med al tydelighed opført i materialer af høj kaliber, og med en god planløsning såvel som en enorm terrasse er det svært ikke at lade sig rive med. Mere om boligen...

Plantegning

Billede af stueplan fra Søndre Badevej 6A, 4. 9, 4600, Køge

Mere om boligen

Udsigten og terrassen

Når I står på den store terrasses gyldne trædæk under fødderne og ser ud mod øst, så kommer den brede strandeng til syne i forgrunden. Herpå fanger blikket den hvide sandstrand, der i hele sommerhalvåret får selskab af badegæster. I efteråret er her mange, der fisker. Det blå hav er naturligvis hovedattraktionen, og længst ude mod horisonten rejser landskaberne sig på ny.

En stor stue

Lejligheden centrerer sig omkring den anseelige stue, hvor køkkenet også er arrangeret. De høje og brede vinduespartier sørger for, at der kommer masser af lys og luft ind i rummet, og hertil bidrager også det elegante køkken med sine hvide, glatte fronter og den tilsvarende hvide bordplade. I kraft af rummets udformning og behagelige størrelse er det en smal sag at indrette med netop de funktioner, som I har brug for.

Velkomponeret rumfordeling

I hele lejligheden er der lagt smukke gulve, der på fornemmeste vis matcher den generelle æstetik. I tillæg til opholdsrummet og altanen består planløsningen af henholdsvis et soveværelse og et badeværelse. De to er på hver side af entréen, og mens soveværelset er rummeligt og indbydende, så er badeværelset velforsynet med en bruseniche, et flot bademøbel og plads til vaskefaciliteter.

Jyske Bank kan gøre dig klogere på din boligøkonomi

Billede af LokalBolig Køge
KontaktLokalBolig KøgeTorvebyen 9 , 4600 Køge
56 63 03 39

Ønsker du at sælge?

LokalBoligs mæglere kan skabe tryghed omkring salget af din bolig eller ejendom. Find ud af om LokalBolig er det rigtige valg for dig.

Læs mere om boligsalg

Boligens fakta

Sagsnr. 27-X0002331

Økonomi

Kontantpris5.695.000 kr.
Udbetaling285.000 kr.
Mdl. ejerudgifter3.907 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift32.510 kr.
Netto ekskl. ejerudgift25.963 kr.

Info

BoligtypeEjerlejlighed
Boligareal88 m²
Værelser inkl. stuer2
Etager7
Byggeår2018
EnergimærkeA2015

Andre bygninger

Integreret erhverv1.338 m²