Billede af boligen

Tuborg Havnepark 17, 1. tv

2900 HellerupLuksuriøs udsigtslejlighed i første række til Tuborg Havn

En placering i første række til Tuborg Havn og en moderne bolig med materialer fra de øverste hylder og masser af flotte detaljer giver en sublim base for tilværelsen i Hellerup. Den stilfulde lejlighed er opført i 2022 med en genial grundplan. Således gives tre værelser, to badeværelser, et toilet samt et åbent opholdsrum, der får følgeskab af to altaner. Ejerforeningen med egen badebro, sauna samt opbevaring til kajak, paddleboard og meget mere udgør endnu et højdepunkt. Mere om boligen...

Plantegning

Billede af 1. sal fra Tuborg Havnepark 17, 1. tv, 2900, Hellerup

Mere om boligen

Materialer og udsigt

Alt i boligen er udført i lækre materialer og med en udsøgt sans for det visuelle med tilpassede snedkerløsninger herunder køkken og døre i eg. Det massive plankegulv er i fulde længder giver på samme vis et nydeligt udtryk, mens udsigten til vandet imponerer året rundt.

To altaner

Markante glaspartier er et gennemgående træk i boligen, hvorfor lys og udsigt er prioriteret. I opholdsrummet er køkkenet med kaffebar og en stor ø midtfor, hvilket giver en oplagt spiseafdeling på den ene side og plads til dagligstuen modsat. Både fra stue og spisestue tilgås en altan, og de to uderum er sublime oaser med sommervarme og friske briser.

Plads og muligheder

Værelserne er ideelt fordelt, da det ligger for sig selv med adgang til en altan. Modsat har I et afsnit med to værelser, hvoraf ét er med badeværelse en suite. Ligeledes er der endnu et badeværelse og et gæstetoilet i boligen. Badeværelserne matcher hinanden æstetisk, og den minimalistiske røde tråd, der er skabt i boligen, er utrolig lækker.

Jyske Bank kan gøre dig klogere på din boligøkonomi

Billede af LokalBolig Hellerup
KontaktLokalBolig HellerupStrandvejen 130, c, 2900 Hellerup
39 62 66 00

Ønsker du at sælge?

LokalBoligs mæglere kan skabe tryghed omkring salget af din bolig eller ejendom. Find ud af om LokalBolig er det rigtige valg for dig.

Læs mere om boligsalg

Boligens fakta

Sagsnr. 13-X0001450

Økonomi

Kontantpris20.995.000 kr.
Udbetaling1.050.000 kr.
Mdl. ejerudgifter20.595 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift120.382 kr.
Netto ekskl. ejerudgift97.616 kr.

Info

BoligtypeEjerlejlighed
Boligareal189 m²
Værelser inkl. stuer5
Etager1
Byggeår2022
AltanJa
ElevatorJa
EnergimærkeA2015