Billede af boligen

Tranevænget 4, st. tv

2900 HellerupSmuk herskabslejlighed på hele 175 kvm. med direkte udgang til større forhave/ terrasse

Tæt på Øregårdsparken, Strandvejen og Øresund står denne smukke herskabslejlighed klar til at byde jer velkommen. Boligen befinder sig i en høj stueetage i en smuk ejendom fra 1929 og fordeler sig over tre stuer, tre værelser, pænt køkken, badeværelse og gæstetoilet. Lejligheden har sildebensparket- og plankegulve og stukkatur i alle lejlighedens opholdsrum. Fra lejligheden har du direkte adgang til en privat forhave/ terrasse, som er perfekt orienteret mod syd og vest. Velkommen til Tranevænget. Mere om boligen...

Plantegning

Billede af stueplan fra Tranevænget 4, st. tv, 2900, Hellerup

Mere om boligen

Det herskabelige præg

De klassiske detaljer træder frem hjemmet i form af stor loftshøjde, sildebensparketgulve, paneler, smukke fyldningsdøre og ikke mindst lofter med stukfriser og rosetter, som giver et herskabeligt præg. Disse ses i de tre stuer, hvor lysindfaldet via de høje sprossevinduer ligeledes er værd at bemærke. Udsigten over kvarteret er betagende flot og byder på smukke solnedgange.

Tre værelser, badeværelse, gæstetoilet og køkken

Lejligheden rummer tre gode værelser, hvoraf det største af dem med indbyggede skabe bliver det naturlige soveværelse med nem adgang til badeværelset, som har separat brus og vaskesøjle. De to resterende værelser har en god størrelse til børneværelse, gæsteværelse eller kontor og sidst men ikke mindst har lejligheden et moderne køkken samt et gæstetoilet ved entréen.

Kom med udenfor

Kom med udenfor, hvor de varme dage i solen kan tilbringes i den hyggelige, private forhave/ terrasse, som du har direkte udgang til fra lejligheden. I foreningen er desuden grønne havearealer med let beplantning samt borde og bænke.

Jyske Bank kan gøre dig klogere på din boligøkonomi

Billede af LokalBolig Hellerup
KontaktLokalBolig HellerupStrandvejen 130, c, 2900 Hellerup
39 62 66 00

Ønsker du at sælge?

LokalBoligs mæglere kan skabe tryghed omkring salget af din bolig eller ejendom. Find ud af om LokalBolig er det rigtige valg for dig.

Læs mere om boligsalg

Boligens fakta

Sagsnr. 13-X0001383

Økonomi

Kontantpris14.750.000 kr.
Udbetaling740.000 kr.
Mdl. ejerudgifter10.163 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift84.301 kr.
Netto ekskl. ejerudgift68.354 kr.

Info

BoligtypeEjerlejlighed
Boligareal175 m²
Værelser inkl. stuer6
Etager1
Byggeår1929
EnergimærkeD