Billede af boligen

Strandvejen 219, st. tv

2900 HellerupSjældent udbudt femværelses lejlighed med stor altan i Blidahpark

Placeret i en af Blidahparks arkitekttegnede blokke omgivet af åbne grønne arealer og Strandvejens rige butiksliv, ligger denne fremværelses lejlighed. Lejligheden rummer hele 158 kvadratmeter og byder på to, lyse stuer, skønt køkken-alrum, to værelser og to badeværelser foruden den store altan. Beliggenheden er i top tæt på alt, hvad Hellerup har at byde på. Velkommen til. Mere om boligen...

Plantegning

Billede af stueplan fra Strandvejen 219, st. tv, 2900, Hellerup

Mere om boligen

Køkken-alrummet og stuerne

Fra den rummelige entré kan du træde direkte ind i køkkenet, så der er ikke langt, når indkøbsposerne skal afsættes. Køkkenet ligger i åben forbindelse med den skønne spisestue, som via åbningen giver en fornemmelse af et køkken-alrum med lys og luft. Halvvæggen til køkkenet deler dog tydligt rummene fra hinanden og giver godt med ekstra skabsplads på begge vægge. I de store stuer er der rigelig plads at folde sig ud på, og begge modtager et flot lysindfald samt nydelige detaljer i form af stukkatur og pæne gulve. Fra den ene stue er der desuden udgang til den store altan.

To værelser og to badeværelser

Lejligheden byder på to gode værelser og to badeværelser. Det ene værelser bliver det naturlige soveværelse og det andet kan benyttes som kontor eller gæsteværelse, hvis ikke der er behov for to soveværelser. Begge badeværelser er nydelige og fremstår med separat bruseniche. I det ene er desuden vindue til lys og udluftning.

Gode udendørsforhold

I sommerhalvåret fungerer altanen som en perfekt tilføjelse til opholdsmiljøet. Herude kan I snildt indrette med havemøbler og grill såvel som krydderurter og prydende blomster i potter. Der er endnu flere muligheder for ophold i det fri med det utroligt velplejede fællesareal i 'parken'.

Jyske Bank kan gøre dig klogere på din boligøkonomi

Billede af LokalBolig Hellerup
KontaktLokalBolig HellerupStrandvejen 130, c, 2900 Hellerup
39 62 66 00

Ønsker du at sælge?

LokalBoligs mæglere kan skabe tryghed omkring salget af din bolig eller ejendom. Find ud af om LokalBolig er det rigtige valg for dig.

Læs mere om boligsalg

Boligens fakta

Sagsnr. 13-X0001463

Økonomi

Kontantpris8.995.000 kr.
Udbetaling450.000 kr.
Mdl. ejerudgifter11.945 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift51.328 kr.
Netto ekskl. ejerudgift41.614 kr.

Info

BoligtypeEjerlejlighed
Boligareal158 m²
Værelser inkl. stuer5
Etager3
Byggeår1933
AltanJa
EnergimærkeE