Billede af boligen

Strandparksvej 22, 1. tv

2900 HellerupSjældent udbudt lejlighed med stor altan og udsigt til Hellerup Havn

Perfekt placeret, lige midt i Hellerup og ved Hellerup Havn er der nu mulighed for at overtage denne charmerende lejlighed. Lejligheden har en stor, solrig altan med udsigt til havnen, og boligens kvadratmeter er utroligt godt udnyttet, hvilket giver mulighed for at indrette sig fuldstændigt efter behov. Velkommen til. Mere om boligen...

Plantegning

1. sal

Billede af 1. sal fra Strandparksvej 22, 1. tv, 2900, Hellerup
Billede fra Strandparksvej 22, 1. tv, 2900, Hellerup

Mere om boligen

Pænt køkken og badeværelse

I køkkenet har man optimeret udnyttelsen af den plads, der er til rådighed ved blandt andet at opsætte overskabe og tilpasse bordpladen. Badeværelset er tidligere blevet udvidet, så der nu er plads til separat bruseniche. Der er desuden et fint vindue, som giver lys og luft til rummet.

Stuen, værelset og altanen

Stuen giver plads til at indrette med de bløde møbler samt et spiseafsnit til middagsgæster. Da rummet er venligt og lyst bliver det et dejligt samlingspunkt, mens karnappen tilfører ekstra charme. Soveværelset har en særlig udformning, der giver flere indretningsmuligheder, hvis der også skal findes plads til et kontorhjørne. Det er ligeledes herfra altanen tilgås med et skønt kig til Øresund.

Indret efter behov

Lejlighedens gode udnyttelse af sine kvadratmeter giver dig rig mulighed for at indrette efter ønske. Stuen kan nemt deles op i to rum, så du får soveværelset i den ene del. Derudover er det muligt at etablere et køkken-alrum i det nuværende soveværelse, hvilket frigiver et lille ekstra værelse, hvor køkkenet er i dag. Mulighederne er mange, og kun fantasien sætter grænserne.

Jyske Bank kan gøre dig klogere på din boligøkonomi

Billede af LokalBolig Hellerup
KontaktLokalBolig HellerupStrandvejen 130, c, 2900 Hellerup
39 62 66 00

Ønsker du at sælge?

LokalBoligs mæglere kan skabe tryghed omkring salget af din bolig eller ejendom. Find ud af om LokalBolig er det rigtige valg for dig.

Læs mere om boligsalg

Boligens fakta

Sagsnr. 13-X0001466

Økonomi

Kontantpris5.250.000 kr.
Udbetaling265.000 kr.
Mdl. ejerudgifter4.075 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift30.183 kr.
Netto ekskl. ejerudgift24.470 kr.

Info

BoligtypeEjerlejlighed
Boligareal61 m²
Værelser inkl. stuer3
Etager1
Byggeår1905
AltanJa
Husdyr tilladtJa
EnergimærkeD